Yeditepe Üniversitesi Dilek Gönüllüleri Midyatlı Öğrencilerle Buluştu

Yaptıkları çalışmalarla toplumun dezavantajlı kesimlerine destek olmaya çalışan Yeditepe Üniversitesi Dilek Gönüllüleri, bu kez Mardin Midyat Çalpınar İlkokulu öğrencilerinin dileklerini yerine getirdi.

Öğrencilerini seven ve bir şeyleri değiştirmeye çalışan Çalpınar İlkokulu öğretmeninin kendilerine ulaşması üzerine çalışmalarına başlayan Yeditepe Üniversitesi gönüllü öğrencileri, öğretmenin gönderdiği ihtiyaç listesini, yaptıkları etkinlikler ve buldukları sponsorlarla tamamladı.

10 kişilik ekiple Çalpınar İlkokulu’na giden gönüllü öğrenciler, büyük bir sevinç ve heyecanla karşılandı. İhtiyaç listesindeki malzemeleri okul yönetimine teslim eden Yeditepe Üniversitesi Dilek Gönüllüleri, getirdikleri boya ile okulu boyadı. Rengarenk okul çantaları ve kırtasiye malzemelerini aldıklarında ise çocukların mutluluklarına diyecek yoktu.

Okulda yaptıkları işlerde gönüllülere yardımcı olan küçücük eller, tüm içtenlikleriyle duygularını paylaştı. Çocuklar ilk defa dışarıdan birilerinin onlar için bu kadar çok şey yaptığını ve bunu asla unutmayacaklarını belirtti.

BASIN YANSIMALARI :Milliyet.com.tr, Vatan , Sözcü , Posta ,