Atamızın Huzurundaydık!

100.yıl

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk,

Atatürk Rönesansı’nı devam ettiren Yeditepe Üniversitesi olarak, Cumhuriyetimizin 100. Yılını gururla yaşadığımız bu günlerde, bizlere bıraktığınız bu büyük miras için sonsuz minnetlerimizi sunmak üzere yüksek huzurunuza geldik.

100 yıl önce bize emanet ettiğiniz büyük eseriniz Cumhuriyetimizi, aydın fikirler ışığında yetiştirdiğimiz aklı hür, vicdanı hür binlerce mezunumuz ve öğrencimizle, en iyi şekilde geleceğe taşımak, bizler için hedeftir.
Yeditepe Üniversitesi olarak, bilimsel gelişme ve çağdaşlaşma hedeflerimiz doğrultusunda ülkemizi Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında da bilim, kültür ve sanat alanlarında ileriye taşıyacak nesiller yetiştiriyor olmaktan gurur duyuyoruz.

Değerli mirasınıza ilk günkü inancımızla sahip çıkmaya devam edeceğimize manevi huzurunuzda söz veriyor; özlem, saygı ve minnetle şükranlarımızı sunuyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun!