28.Dünya Üniversiteler Yaz Spor Oyunları'ndaki 159 kişilik Türkiye kafilesinde yer alan 9 Yeditepeli ülkemizi ve üniversitemizi temsil etti

Olimpiyat oyunlarından sonra dünyanın ikinci büyük spor organizasyonu olan 28. Dünya Üniversiteler Yaz Spor Oyunları (Summer Universiade), 3 - 14 Temmuz 2015 tarihleri arasında Güney Kore’nin Gwangju kentinde gerçekleştirildi.

159 kişilik Türkiye kafilesinde yer alan 9 Yeditepeli ülkemizi ve üniversitemizi temsil etti: Taner Karabulut Su topu Kafilesi ekip şefi, Vahap Algın su topu yardımcı antrenörü, Renin Gemicioğlu Yüzme Takımı Antrenörü, Vahit Zorlu Hentbol kafilesi Yardımcı Antrenörü, Su topu sporcuları Alican Çağatay ve Yağız Atakan Gedik, Yüzme sporcuları Doğa Çelik, İskender Başlakov ve Yalım Acımış.