Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İpek Karaaslan ve Lisans Öğrencisi Begüm Uğurlu’nun Çin Halk Cumhuriyeti Seyahati

Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu’nun girişimiyle, 20 Türk üniversitesinden öğretim üyeleri ve öğrenciler 10-18 Haziran 2017 tarihlerinde Pekin, Şanghay ve Hangzhou’yu ziyaret ettiler.

Fen Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. İpek Karaaslan ve İşletme Bölümü öğrencisi Begüm Uğurlu üniversitemizi temsilen ziyarete katıldılar.

Öğretim üyeleri ve öğrencilerden oluşan heyet Pekin Yabancı Diller Üniversitesi’nin misafiri olarak, bu üniversitedeki Türk Dili Bölümü öğrencileriyle bir seminerde bir araya geldi. Çin Uluslararası Radyosu ve Şanghay Belediyesi’nin Uluslararası İlişkiler biriminin yanı sıra, kültürel ve tarihi mekânlar da güzergâhta yer aldı.

Ziyaretçi heyete, Yeditepe Üniversitesi’ne ek olarak; İstanbul, Boğaziçi, Okan, Koç ve Sabancı üniversitelerinden temsilciler de katıldı.