YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ 2016 DİLEK ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Yeditepe Üniversitesi Hayalimi Paylaş Topluluğu tarafından gerçekleştirilen anketler sonucunda 2016 yılının En’leri belli oldu. Sanat-spor-basın ve internet kategorilerinde ödüle layık görülen isimler, 6 Mart’ta Yeditepe’de ödüllerini aldı. Ödül gecesinden elde edilen 29 bin 200 TL ile 10 çocuğun dileği gerçekleştirilecek.

Bir Dilek Tut Türkiye Derneği’nin üniversite temsilcileri olan Yeditepe Üniversitesi Hayalimi Paylaş Topluluğu, yıl boyunca hayati tehlikeye sahip hastalıklarla mücadele eden, 3-18 yaş arası çocukların “dileklerini” gerçekleştiren projeler üretiyor.  2009 yılından bu yana çocuklara umut dağıtan, onlarca çocuğun olmaz dediğini olduran ve daha fazlası için mücadele eden Yeditepe Üniversitesi, ulaştığı çocuk ve gönüllü sayısı bakımından Türkiye’nin en büyük Hayalimi Paylaş Topluluğu’dur. Topluluk her yıl geleneksel olarak düzenlediği anketlerle Yılın En İyilerini seçiyor. Yılın En İyilerinin seçildiği “5. Dilek Ödülleri” gecesinden elde edilen gelirle de, Dernek projelerine maddi gelir sağlanıyor.

Basın Yansımaları  ; Haber Türk Magazin  Milliyet  Sabah  Şok  KelebekVatan Makaron , Aramızda Kalmasın  Star Tv/Starlife Tv8/Magazin 8 Show Tv/Cumartesi Sürprizi Trt1 Haber

Çok özel anların yaşandığı gecede dileği gerçekleştirilen ve hastalıktan kurtularak hayata tutunan Barış Çalışkanoğlu’da yaşadıklarını seyircilerle paylaştı. Dileği gitar olan Barış, bu dileği gerçekleştiren Haluk Levent’ten etkilenenerek müzisyen oldu. Barış Çalışkanoğlu törende Haluk Levent sonrasında Ferman Akgül ile bir sahne performansı gerçekleştirdi. Barış’ın performansı büyük alkış aldı.

Çocukların dileklerini gerçekleştirerek projenin destekçileri olan Haluk Levent ile Ferman Akgül’e Bir Dilek Tut Derneği Genel Müdürü Zeynep Ürkün tarafından Onur ödülü verildi.

Sunuculuğunu Burçin Şimşek ve Ceyhun Yılmaz’ın üstlendiği gecede ödül alanların listesi ise şöyle;

EN İYİ KADIN ŞARKICI
'Demet Akalın'