YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI 19 AĞUSTOS 2016 TARİHİNE KADAR UZATILMIŞTIR

5 Ağustos 2016 tarihine kadar müracaat edenlerin Yabancı Dil Sınavları daha önce belirtildiği gibi 10 Ağustos 2016 saat 9:30’da yapılacak olup, daha sonra başvuran adayların Yabancı Dil sınav tarihleri başvuru esnasında kendilerine bildirilecektir.

**Kurumlararası ve Merkezi Yerleştirme Puanlarına Göre (kurumlararası) Yatay Geçiş Başvuru Koşullarını Sağlayarak Mülakat Değerlendirmesine Çağrılacak Adayların Belirlenmesi ile ilgili tarih daha sonra duyurulacaktır. Üniversitemizin Ankara Ofisinde de mülakat yapılabilecektir. İhtiyaç duyulması halinde Skype ile de mülakat yapılabilecektir."

Yeditepe Üniversitesi 2016-2017 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisans Programlarına Yatay Geçiş İşlemlerine İlişkin Başvuru, Değerlendirme ve İlan Takvimi

BAŞVURULARLA İLGİLİ DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ .

667 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname İle Kapatılan Vakıf Yükseköğretim Kurumları Öğrencilerinin Genel Not Ortalamasına Göre Yatay Geçiş İşlemleri İle İlgili Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız

2016-2017 Öğretim Yılı GÜZ Yarıyılı 5 Ağustos 2016 tarihine kadar Merkezi Puanla Başvuru Yapan ve Başvurusu Kabul Edilen Öğrenci Listesini Görmek İçin Tıklayınız.

Yatay Geçişle İlgili;

Tüm Sorularınız İçin  Tel : 0216 578 03 60 / 0216 578 02 27