Üniversitemize Yatay Geçiş Yapmaya Hak Kazanan İsimler Belli Oldu

Yeditepe Üniversitesi
2017-2018 Öğretim Yılı GÜZ Yarıyılı Lisans Programlarına  Yatay Geçiş ile Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenciler İçin

Kayıt Tarihleri

Başlangıç Tarihi

21 Ağustos 2017 Pazartesi

Bitiş Tarihi

25 Ağustos 2017 Cuma

Gerekli Evraklar

1.

Nüfus cüzdan fotokopisi

2.

6 adet vesikalık fotoğraf (Fotoğrafların tümünün arka yüzüne öğrencinin adı ve soyadını açık olarak tükenmez kalemle yazınız. Polaroid ve fotokopi resim kabul edilmeyecektir.

3.

İkametgâh belgesi: İkametgâh belgesinin alt veya üst kısmına öğrenciye ulaşılabilecek telefon/telefonları, varsa cep telefonlarını lütfen yazınız. İkametgâh belgesi e-devletten alınabilir.

4.Askerlik durumunu gösterir belge (1995 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için askerlik şubesinden alınacak Askerlik Durum Belgesi) Askerlik durumunu gösterir belge e-devletten alınabilir.

5.

Yurtdışından yatay geçiş yapan adaylar için YÖK Denlik belgesi aslı (Denklik belgesi olmayan adaylar için denklik sorgulaması kurumumuzca yapılacak olup, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığından gelecek onaydan sonra kesin kayıt işlemi tamamlanacaktır.)

Tıp ve Eczacılık Fakültesine kayıt hakkı kazanmış Asil Listedeki adayların kayıt işlemleri 21-23 Ağustos 2017,

Yedek Listedeki adayların kayıt işlemleri ise 24-25 Ağustos 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

Sınıf ve ders intibaklarınız ile ilgili bilgi için kayıt hakkı kazandığınız fakülte ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Yatay Geçiş Sonuçlarını Görmek İçin Tıklayınız