Prof. Dr. Neda Üçer ile Öğrencilerimiz Nehir Dağlı ve Hasan Can Taşova Bloomberg HT’ye Konuk Oluyor

Yeditepe Üniversitesi, kuruluşunun 25’inci yılında, geleceğe ışık tutan projelerini, AR-GE çalışmalarını ve üniversite-sanayi işbirliklerini ekrana taşıyor. Bloomberg HT’de yayınlanan Eğitim Merkezi programına konuk olan Yeditepe Üniversitesi, akademisyenleri, öğrencileri ve mezunlarıyla gelecek vizyonunu anlatıyor.

Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Başkanı Prof. Dr. Neda Üçer ile aynı bölümün Doktora Bursiyeri Nehir Dağlı ve öğrencisi Hasan Can Taşova, 24 Temmuz Cumartesi günü, saat 11.35’te, Eğitim Merkezi programında Turgut Özay’ın sorularını yanıtlıyor. Prof. Dr. Neda Üçer programda, görsel iletişim tasarımına dair görüşlerini aktarırken görsel iletişim tasarımı eğitimi almak isteyenlere önemli ipuçları veriyor. Öğrencilerimiz Nehir Dağlı ve Hasar Can Taşova da, geliştirdikleri projelere ilişkin bilgiler aktarıyor.