TÜBİTAK-ARDEB 2024 Yılı 1. Dönem 1001 Proje Destek Programı

Yeditepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Genetik ve Biyomühendislik Bölümü (Uzm.) Dr. Tayfun Acar’ın yürütücülüğünü yaptığı “Üçlü Negatif Meme Kanserine Karşı Yeni Bir Kemoterapötik Ajan Olarak CendR ve Doksorubisin Birlikte Yüklü GE11 Peptidi ile Hedeflendirilmiş Nanoalgozomların In Vitro Hücre (MDA-MB-231) ve In Vivo Hayvan Modeli Değerlendirmesi” isimli projemiz

TÜBİTAK-ARDEB 2024 Yılı 1. Dönem 1001 Proje Destek Programı

Yeditepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Genetik ve Biyomühendislik Bölümü Doç. Öğr. Üyesi Mehmet Hikmet Üçışık’ın yürütücülüğünü yaptığı “KRAS Mutant Küçük Hücreli Dışı Akciğer Kanseri (KHDAK) Teda

2024 Özel Yetenek Sınavları Sonuç Açıklama ve Kayıt Tarihleri

Asil kayıtlar 23 Ağustos Cuma gününe kadar devam edecektir. Ancak, 21 Ağustos Çarşamba günü itibari ile kayıtlar yedek adaylara da açılacaktır. Adayların kayıt tarihlerini ve kontenjanları takip etmeleri önem arz etmektedir.

TÜBİTAK-ARDEB 2024 Yılı 1. Dönem 1001 Proje Destek Programı

Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, Üroloji Anabilim Dalı Doç. Dr. İlter Alkan’ın yürütücülüğünü yaptığı “Penil Ereksiyon Mekanizmalarında Moleküler Saat Genlerinin Rolünün Araştırılması” isimli projemiz

TÜBİTAK-ARDEB 2024 Yılı 1. Dönem 1001 Proje Destek Programı

Yeditepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Tıbbi Genetik Bölümü Öğr. Görevlisi Dr. Didem Seven’in yürütücülüğünü yaptığı “Cisplatin Dirençli Baş Boyun Kanseri Tedavisinde Yeni Terepötik Hedeflerin Belirlenmesi” isimli projemiz TÜBİTAK-ARDEB 2024 Yılı 1. Dönem 1001 Proje Destek Programı kapsamında destek almaya hak kazanmıştır. Tüm proje ekibini tebrik eder, başarılı ve keyifli bir proje yönetim süreci dileriz.

TÜBİTAK-ARDEB 2024 Yılı 1. Dönem 1001 Proje Destek Programı

Yeditepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Genetik ve Biyomühendislik Bölümü Dr. Burcu Şirin Kara’nın yürütücülüğünü yaptığı “Konvansiyonel Olmayan Mayaların Postbiyotik Olarak Kullanımının Araştırılması, Farklı Mayaların Birlikte Kültürlenmesiyle Postbiyotik Aktivitenin Arttırılması ve Ölçek Büyütme Çalışmaları” isimli projemiz TÜBİTAK-ARDEB 2024 Yılı 1. Dönem 1001 Proje Destek Programı kapsamında destek almaya hak kazanmıştır. Tüm proje ekibini tebrik eder, başarılı ve keyifli bir proje yönetim süreci dileriz.

2024-2025 Öğretim Yılı Güz Dönemi Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

2024-2025 Güz Dönemi yatay geçiş başvuru sonuçlarına; esorgulama.yeditepe.edu.tr alanına T.C. Kimlik Numaranız ile giriş yaparak erişebilirsiniz. Uluslararası öğrenciler başvuru sonuçlarını ilgili Fakültelerden öğreneceklerdir.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 2. yüzyılında Mesleki Eğitimde Beklentiler

Üniversite-sanayi iş birliğine örnek olabilecek şekilde Yeditepe Üniversitesi ile Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (AHK Türkiye) ortak bir etkinlik gerçekleştirmektedir.

Kalite Yönetimi Adına Önemli Bir Adım Atıldı!

Kalite yönetimi, iş dünyasında başarının en önemli anahtarlarından biri olarak öne çıkıyor. İşletmelerin rekabet avantajı elde etmeleri ve sürdürülebilir başarıya ulaşmalarında hayati bir rol oynuyor. Yapılan araştırmalar, kalite yönetimi uygulayan şirketlerin müşteri memnuniyeti ve karlılık oranlarında belirgin artışlar yaşandığını gösteriyor. Bu nedenle, tüm sektörlerde talep gören kalite yönetimi uzmanları kritik pozisyonlarda görev alıyor.

TÜBİTAK 2501 - ABD Ulusal Bilim Vakfı (NSF) ile İkili İşbirliği Destek Programı

Yeditepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İngilizce Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümümüz Başkanı Prof. Dr. Cengiz Erişen’in yürütücülüğünü yaptığı “Sosyal Medya Ortamınd..
Abone ol