Kanada Yaz Kampında Eğlenirken Öğrendiler

Yeditepe Üniversitesi ve Waterloo Üniversitesi-Renison College işbirliğiyle düzenlenen Kanada Yaz Kampı programının üçüncüsü, 30 Temmuz-24 Ağustos 2018 tarihleri arasında Ontario’da gerçekleştirildi.

Türkiye genelinde lise ve üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen ve onlara İngilizceyi sevdirmeyi, üniversite eğitimi öncesi hazırlık süreçlerine destek olmayı ve farklı bir kültürü tanıma fırsatı sunmayı amaçlayan kampta öğrenciler, Kanada Waterloo Üniversitesi akademisyenlerinden dünyanın dört bir yanından gelen öğrencilerle birlikte toplam 100 saat yoğun İngilizce dersi aldı.

Dil eğitiminin yanı sıra Kanada’nın kültürünü tanıma olanağı bulan öğrenciler, Toronto CN Kulesi, Niagara Şelaleleri, Canada’s Wonderland Eğlence Parkı ve St. Jakobs Pazarı gezilerine katıldı. Boş zamanlarında öğrenciler ayrıca Mini Golf Turu, Şenlik Ateşi Partisi, Laser Quest Lazer Oyunu, Bowling gibi etkinliklerle eğlendi.

Yeditepe Üniversitesi Hazırlık Bölümü Öğretim Üyesi Elçin Çıkrık, program boyunca öğrencilere eşlik etti.

Yaz Kampı Waterloo Üniversitesi tarafından düzenlenen sertifika töreniyle sona erdi.

Haberin devamı ve Sürekli Eğitim Merkezi eğitimleri ile ilgili detaylı bilgi web sayfalarında..

Yeditepe Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi TÜSEM Konseyi üyesidir.
İnönü Mah. Kayışdağı Cad. 26 Ağustos Yerleşkesi 34755 Ataşehir - İstanbul
Tel: 0 (216) 578 00 00 Fax: 0 (216) 578 00 00
yeditepesem@yeditepe.edu.tr

Sürekli Eğitim Merkezini Sosyal Medyada da Takip Edin !