Yeditepe Üniversitesi ve Bağlı Kuruluşları Personel ve Öğrenci Taşımacılığı Hizmeti Alım ihalesi ( İptal Kararı)

18.07.2024

İHALE İPTAL İLANI

202407175 numaralı Yeditepe Üniversitesi ve Bağlı Kuruluşları Personel ve Öğrenci Taşımacılığı Hizmeti  Alım ihalesi ile ilgili olarak ;

Yeditepe Üniversitesi’nde Sağlık Bakanlığı Standartları, ISO ve JCI Standartları başta olmak üzere bağlayıcılığı olan kalite standartlarımız bulunmaktadır. Hizmetinin kalite/güvenilirliğini korumak ve son teknoloji sistemlerle entregrasyonunu devam ettirebilmek için;

202407175 numaralı Yeditepe Üniversitesi ve Bağlı Kuruluşları Personel ve Öğrenci Taşımacılığı Hizmeti  Alım ihalesi işine ait sözleşme içeriğinde değişiklik öngörülmesi gerekçesiyle sözleşmenin yeniden gözden geçirilmesine karar verilmiştir.

Yukarıda belirtilmiş olan maddeler sebebiyle ihalenin iptaline ihale komisyonunca oy birliği ile karar verilmiştir.