4D Renkli Doppler Ultrasonografi Cihaz Sistemi Alım İhalesi ( İptal Kararı )

202110029 numaralı 4D Renkli Doppler Ultrasonografi Cihaz Sistemi Alım İhalesi ile ilgili olarak ;

Yeditepe Üniversitesi’nde Sağlık Bakanlığı Standartları, ISO ve JCI Standartları başta olmak üzere bağlayıcılığı olan kalite standartlarımız bulunmaktadır. Hizmetinin kalite/güvenilirliğini korumak ve son teknoloji sistemlerle entregrasyonunu devam ettirebilmek için;

202110029 numaralı. 4D Renkli Doppler Ultrasonografi Cihaz Sistemi Alım ihalesinin Teknik Şartnamesinin istenilen teknik özelliklerine ait maddelerin yetersiz olduğu gerekçesiyle şartnamenin yeniden gözden geçirilmesine karar verilmiştir.

Yukarıda belirtilmiş olan maddeler sebebiyle ihalenin iptaline ihale komisyonunca oy birliği ile karar verilmiştir.

Yeditepe Üniversitesi başvuru gerçekleştiren isteklilere ait zarflar kuruma teslim edildiği şekliyle iade edilecek, başvuru için gerekli olan tutar gönderilen banka hesaplarına iade edilecektir.