E.g., 11/28/2020
Kas 26

Think Talks’un perşembe günü yayınlanacak olan yeni bölümünde yeni nesil dijital yayıncılık hakkında merak ettiklerinizi Teknoloji İletişimcisi Dr. Sertaç Doğanay ile konuşacağız.

Sosyal medya hesaplarında 26 Kasım 2020 Perşembe günü 15:00’de canlı yayınlanacaktır.

Kas 26

Mimarlık Bölümü tarafından düzenlenen seminerler kapsamında dünyaca ünlü Fransız mimar Clément Blanchet 26 Kasım tarihinde "Real vs Virtual" başlıklı bir konferans verecektir. Saat 12:30'da başlayacak olan etkinlik ilgilenen herkesin katılımına açıktır.

Değerli Araştırmacılar,

Türk Nöroendokrinoloji Derneği ve Yeditepe Üniversitesi olarak düzenlediğimiz 4. Uluslararası Nöroendokrinoloji Kongresi 26-28 Kasım 2020 tarihleri arasında çevrimiçi (online) olarak yapılacaktır.

Kas 19

Think Talks'un yeni bölümünde “Yaratıcı Bakış” hakkında merak ettiklerinizi Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Görevlisi Yazar Mario Levi ile konuşacağız.

Yaratıcı tarafımızı nasıl geliştiririz?

Kas 16

Sevgili Öğrenciler,

Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketlilikleri hakkında bilgi vereceğimiz seminerlerimiz 16.11.2020 - 26.11.2020 tarihleri arasında

Sayfalar