E.g., 08/02/2021
Tem 08

Yeditepe Üniversitesi ve bağlı kurumlarında çalışan sağlığını korumak her zaman birinci öncelikler arasında yer almış ve almaya devam etmektedir. Özellikle içinde bulunduğumuz Pandemi döneminde sağlıkçılarımızın da sağlığının korunması ayrı bir önem oluşturmuştur. Bu konuya dikkat çekebilmek amacıyla, Yeditepe Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi Hastaneleri ve Sürdürülebilirlik Grubu tarafından düzenlenen farkındalık toplantısına hepinizi davet ediyoruz.

Haz 22

‘Türkiye'de Nükleer ve Güneş Enerjilerinin Elektrik Üretimine Katkıları 2030 Yılında Ne Kadar Olabilir?’

Katılım Linki: meet.google.com/opz-seso-rgh

Haz 11

11 - 13 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “KARDİYO FORUM – Kardiyolojide Tartışmalı Konular” online toplantısı hakkında detaylı bilgiye www.kardiyoforum.com web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Haz 06

Yeditepe Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü tarafından online olarak gerçekleştirilen Paralimpik Yüzmeye Bütüncül Bakış Webinarı'nda buluşalım.

Haz 01

Teknoloji ve yenilik odaklı iş fikri sahibi girişimcilere 200.000 TL hibe desteği verilen TÜBİTAK 1512 BİGG Teknogirişim Sermayesi Desteği Programının 1. aşama faaliyetlerinin yürütüldüğü ve desteklendiği, girişimcileri ücretsiz ofis, şirket kuruluş desteği, psikolojik danışmanlık, ıslak/kuru laboratuvar ve temiz oda kullanımı gibi çok fazla alt yapı imkanı ve desteği BİGG Cube Programı’nda!

Sayfalar