E.g., 11/28/2022
Kas 15

“Depremde Cenin Pozisyonu Hayat Kurtarır”

Zoom Toplantısına Katılmak için Tıklayınız.

Toplantı Kimliği: 95869713771

Kas 09

Hemşirelik Bölümü Mezun Söyleşilerimiz devam ediyor.

Hemşirelik Bölümü Mezunumuz Didem Durak, Dr. Öğr. Üyesi Aylin Akça Sümengen moderatörlüğünde, 9 Kasım Çarşamba saat 19.30’da online söyleşi gerçekleştirecektir. Etkinlik sonunda katılımcılara katılım belgesi verilecektir.

Zoom linki için tıklayınız.

Toplantı Kimliği: 942 0528 0227

Kas 03

Merhaba Sevgili Kültür Sanat Takipçileri!

Yaprakların kızarmasını bekledik bu atölye için ve yağmurlardan önce buluşmak istedik.

Eki 25

25 Ekim Salı Günü Saat 19.00'da çimlerde buluşalım.

Biraz rüzgar, biraz çam havası biraz da mum ışığı eşliğinde sakin bir müzikle salınacağız.

Eki 24

Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ün Büyük Taarruz notları, İtilaf Devletleri arşivleri, taarruz sonrasında yaşanan gelişmeler ve savaş stratejisi öğretim üyelerimizin anlatımıyla "100. Yılında Büyük Taarruz Konferansı"nda ele alınıyor.

Eki 20

Vizyona girmeden önce bu filmi izlemeye ne dersiniz?

Yeditepe Kültür Sanat takipçileri için vizyondan önce özel IMAX ön gösterimini kaçırmayın!

Eki 12

Hemşirelik Bölümü Mezun Söyleşilerimiz devam ediyor.

Bir sonraki konuğumuz Hemşirelik Bölümü Mezunumuz Öğr. Gör. Tuba Eryiğit. Arş. Gör. Çağla Ünal Moderatörlüğünde, 12 Ekim Çarşamba saat 19.30'da online gerçekleşecek etkinliğimizde katılımcılara katılım belgesi verilecektir.

Görüşmek üzere!

Zoom linki için tıklayınız.

Toplantı Kimliği: 942 0528 0227

Eki 10

Yeditepe Üniversitesi Küresel Eğitim ve Kültür Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (KEKAM) ve Uşak Üniversitesi Göç Araştırmaları ve Siyaset Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliği ile bu yıl altıncısı düzenlenecek olan “21. Yüzyılda Uluslararası Göç” konferansı, alanında önde gelen akademisyen ve uzmanların katılımıyla 10-11 Ekim 2022 tarihlerinde hibrit olarak gerçekleştirilecektir.

Eyl 19

Enerji, Emisyonlar ve İklim Değişikliği: Sıfır Karbon Emisyonlu Elektrik Enerjisi Üretiminde Zorluklar ve Üretim Gereçlerinde İnovasyon

Turgut M. Gür

Tem 22

''1. Yeditepe Aritmi Sempozyumu 2022'' 22 Temmuz 2022 tarihinde Yeditepe Üniversitesi Kozyatağı Hastanesi'nde gerçekleştirilecektir. Sempozyum ile Türkiye'deki elektrofizyologların ve kardiyologların eğitimine katkı sağlanması amaçlanmaktadır. Kompleks Elektrofizyolojinin bazı özel alanlarının değerlendirileceği sempozyumda ayrıca cath laboratuvarından Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Tolga Aksu tarafından canlı bir vaka sunumu da yapılacaktır.

Sayfalar