E.g., 10/27/2021
Ara 11

11 Aralık 2021 günü Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi’nde düzenlenecek olan “4. ileri Arter Kan Gazı” kursunun kontenjanı dolmuştur.

İlginiz için teşekkür ederiz.

Kas 26

Sizleri Yeditepe Üniversitesi’nin, 26-27 Kasım 2021 tarihlerinde çevrimiçi olarak bu yıl 5.’sini düzenlediği; “Yeditepe Uluslararası İşletme Stratejileri Araştırma Konferansı: Sürdürülebilir Bir Gelecek için Döngüsel Ekonomi: Multidisipliner Bir Yaklaşım (YIRCoBS'21)” konferansına davet etmekten onur ve mutluluk duyarız.

Eki 23

Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından, Yeditepe Üniversitesi 25. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında “Hukukta Güncel Gelişmeler Sempozyumu” 23-24 Ekim tarihlerinde webinar formatında gerçekleştirilecektir.

Eki 06

Konser Kuralları:

- Güvenlik sebebiyle, kayıt yaptırmayan hiçbir katılımcı üniversite ana kapılarından içeriye alınmayacaktır.

Eki 01

Zoom üzerinden etkinliğe katılmak için tıklayınız.

Eyl 08

editepe Üniversitesinin Değerli Mezunları,

2020 ve 2021 Mezuniyet Törenlerimizi, 8-12 Eylül 2021 tarihleri arasında kampüsümüzde yapacağız.

Tüm mezunlarımızı özlemle bekliyoruz.

* Gerçekleşen törenlerimizin videolarına üniversitemizin Youtube hesabından ulaşabilirsiniz.

Ağu 25

Etkileşim Tasarımı Yüksek Lisans Programı tarafından düzenlenen Dr. Öğr. Üyesi Merve Çaşkurlu’nun moderatörlüğünde gerçekleştirilecek “Deneyimi Tasarlamak: Günümüzün Teknolojileri, Kullanıcı ve Mekan Odaklı Uygulamalar” başlıklı webinar 25 Ağustos 2021, Çarşamba günü 15:00’da öğretim görevlisi ve aynı zamanda @design_insitu Tasarım Ajansı kurucusu Selin Özçelik Mörth ve Nagehan Alan Kuralı’yı ağırlıyor.

Sayfalar