E.g., 04/19/2021
Nis 24

Beyin'21 – Yarına Bugünden Başla!

Nis 22

Sevgili Yeditepe Ailesi,

Sizleri, hazırladığımız kültür sanat etkinliklerine katılmaya, birlikte üretmeye, sanatın iyileştirici gücünden yararlanıp biraz dinlenmeye ve yenilenmeye davet ediyoruz.

Nis 17

Yeditepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ve Kariyer Gelişim & Mezunlarla İletişim Müdürlüğü iş birliğinde Mezunlarımızla buluşuyoruz!

Nis 15

Yeditepe Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü tarafından 2015 yılından bu yana RTC 482 Medya Seminerleri dersi kapsamında düzenlenen seminerler dizisinin bu hafta 86.'sı yapılıyor. Dr. Öğr. Üyesi Lalehan Öcal tarafından düzenlenen "Türkiye’de Sinematek Deneyimi: 1960 ve 1970’li Yılların Kültürel Atmosferi" konulu seminere, Dr. Öğr. Üyesi Hakkı Başgüney konuk oluyor.

Sayfalar