Zehra Belevi ile Şarkı Söyleme Teknikleri ve Yaratıcı Atölye Çalışması

İlk çalışma: 14 Mart 2021 Pazar 20:00

İçerik:

• Teknik ses egzersizleri
  • Özel ders ve toplu çalışmalar
  • Farklı dillerde ve ekollerde şarkı söyleme  teknikleri
  • Güzel şarkı söyleme ve doğru Rezonans çalışmaları..
  • Şarkılardaki duygu aktarımı ve nüanslar
  • Öğrencilerle yeni bir beste oluşturma ve Yeditepe Marş'ı
  • Kayıt

Etkinlik Zoom üzerinden olacaktır.

Kayıt olmak için tıklayınız.

Kapasite sınırlıdır.

Zehra Hoca'nın ön görüşmesi ile çalışma grubu oluşturulacaktır.

Zehra Belevi Kimdir?
Zehra BELEVİ, M.S.Ü. Devlet Konservatuarı Opera ve Müzikal Bölümü, ilk müzikal mezunudur. Fakülteyi birincilikle bitirmiştir. Londra’da yaptığı müzikal çalışmaların ardından, T.C. M.E.B. Pera Güzel Sanatlar’da “Müzikal Şan Hocalığı ve Sahne dersleri” vermiştir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde iki dönem şan eğitmenliğinden sonra, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzikal Bölümü’nde Şan Eğitmenliği yapmıştır. İstanbul Belediyesi Kültür A.Ş'de Çocuk Korosu'nu kurmuş ve uzun yıllar Koro Şefliği yapmıştır. “Unutursam Fısılda” filminde Hümeyra, Farah Zeynep Abdullah ve Gülizar dizi filminde yine Farah Zeynep Abdullah ile çalışmış,  “Aşk Tesadüfleri Sever” filminde Nesrin Cavadzade'ye şan eğitimi vermiştir.

Ajda Pekkan, Melihat Gülses, Hüseyin Turan, Şükriye Tutkun, Asena, Uğur Arslan, Zeynep Özyılmazel gibi pek çok sanatçıya şan dersi vermiş, şimdi ise İstanbul'da öğrencileri ile proje çalışmalarına devam etmekte ve öğrencilerine ait pek çok albümün müzik direktörlüğünü yapmaktadır.