YUTTO - IDEATHON | Siber Güvenlik ve Blockchain Temasında IDEATHON

Yeditepe Üniversitesi - Gelecek Merkezi | YUTTO Etkinlik Çadırı

Siber Güvenlik ve Blockchain Temasında IDEATHON

YUTTO ve TÜRKKEP iş birliği ile 27 Nisan 2019 Cumartesi günü 09:00-17:00 saatleri arasında Yeditepe Üniversitesi Gelecek Merkezi Çadırı’nda tasarım odaklı düşünme metotlarıyla bir IDEATHON gerçekleşecek. Siber güvenlik ve tedarik zinciri (blockchain) alanında gerçekleşecek olan Ideathon, katılımcılardan oluşan takımların problemlere yenilikçi çözümler geliştirdiği, mentor ve danışmanların iyileştirme destekleri ile jüri sunumu yapacakları gün boyu süren bir fikir maratonudur. YUTTO Ideathon ile, problemlerin tanımlanıp, yenilikçi çözümlerin geliştirilmesi ve ekosistemde yeni girişimlerin filizlenmesine kaynak oluşturmak amaçlanmaktadır. Etkinlikte gerçekleştirilecek sunumlarda siber güvenlik ve blockchain alanındaki sorunlar ortaya konarken, girişimciler de fikri geliştirecekler. Dereceye giren ekiplere etkinlik partneri TÜRKKEP tarafından sürpriz hediyeler verilecektir.

Etkinlik detayı ve kayıt için lütfen tıklayınız.