Türkiye’nin Önde Gelen Ekonomistleri ve Akademisyenleri Yeditepe Üniversitesi’nde Bir Araya Geliyor!

Rectorate Building - İnan Kıraç Hall

Finansal Piyasalar ve Finansal Açıklık, Para ve Maliye Politikaları, Makro Ekonomik Görünüm, Kurumsal Yönetişim ve Ekonomik Kalkınma, İstatistiklerle Türkiye, Ekonomik Büyüme ve Teknolojik Gelişme, Blok Zincir, Yapay Zeka ve Dijital Para, konuları masaya yatırılacak.

Finansal Marketler ve Ekonomik Büyüme, Gayrimenkul Sektörü ve Sorunları, İstihdam ve Gelişme sorunlarının ve çözüm yollarının tartışılacağı, temel olarak Türkiye’deki finansal piyasaları etkileyen ekonomik sorunların ele alınacağı “Ekonomik Sorunlar ve Çözüm Yolları” çalıştayımızda, sizleri de aramızda görmekten onur duyarız.