YÜLAK - Akreditasyon Belgesiyle Hizmetlerimizi Güçlendiriyoruz!

yulak

Yeditepe Üniversitesi Metroloji ve Kalibrasyon Laboratuvarı (YÜKAL) tarafından 2008 yılından beri yürütülen laboratuvarlar arası karşılaştırma ölçümleri ve yeterlilik testlerinin artık Laboratuvarlar Arası Karşılaştırma Ölçümü Birimi (YÜLAK) tarafından sürdürüldüğünü gururla duyuruyoruz. TÜRKAK tarafından verilen akreditasyon belgesiyle hizmetlerimizi güçlendiriyoruz.

YÜLAK'ın bu akreditasyon belgesini alması, Türkiye'deki laboratuvarlar için büyük bir adım niteliğindedir. YÜLAK, uzman kadrosuyla laboratuvarlar arası karşılaştırma ölçümlerini, ISO/IEC 17043 standardının gerekliliklerine uygun bir şekilde gerçekleştirmektedir.

Siz değerli paydaşlarımızın güvenini kazanmaktan mutluluk duyuyoruz ve bu güveni korumak için çalışmalarımıza özenle devam edeceğiz.

YÜLAK Birimi Yöneticisi
Dr. Öğr.Üyesi Melda PATAN ALPER