Uluslararası Bakalorya Diploma Programı (IBDP) Öğretmenlik Sertifika Programı

Global Öğretmenlik Sertifika Programı (GTCP) Uluslararası Bakalorya (IB) tarafından tanınan bir sertifika programıdır. Program, eğitim ve öğretimde IB sertifikası gereklilikleri doğrultusunda tasarlanmıştır ve bu da katılımcıların IB Diploma Programında ders vermek için gerekli bilgi ve yetkinlikleri edinmelerini sağlamayı hedeflemektedir. Türkiye'de ilk ve tek olarak "Sertifika Programı" şeklinde verilen IB Diploma Öğretmenliği programını sizlere sunuyoruz. Dünyada çok az üniversiteye tanınan bu yetkinliğe sahip Yeditepe Üniversitesi kalitesi farkıyla kendini geliştirmek isteyen tüm katılımcılarımızı bekliyoruz.

Yeditepe Üniversitesi öğrenci, mezun ve çalışanlarına, İSTEK Vakfı Okulları çalışanlarına özel %10 indirim yapılacaktır.

Ön kayıt olmak için tıklayınız.

Eğitim hakkında ayrıntılı bilgi almak için tıklayınız.

Program hakkındaki tüm sorularınız için yeditepesem@yeditepe.edu.tr adresinden ya da 0216 578 00 00 - Dahili 1712'den bizlere ulaşabilirsiniz.