Projemiz TÜBİTAK-TEYDEB 1711 Yapay Zekâ Ekosistem 2023 yılı çağrısı kapsamında destek almaya hak kazanmıştır!

yapay zeka

“Öğrenme Yönetim Sistemleri ile Entegre Edilebilir Yapay Zekâ Destekli Kişiselleştirilmiş Dijital Asistan (i-Mentor)” başlıklı projemiz TÜBİTAK-TEYDEB 1711 Yapay Zekâ Ekosistem 2023 yılı çağrısı kapsamında destek almaya hak kazanmıştır!
Yeditepe Üniversitesi olarak, KoçDigital Çözümler A.Ş., İnosens Bilişim Teknolojileri San. ve Tic. Ltd. Şti. ve TÜBİTAK BİLGEM Yapay Zeka Enstitüsü (YZE) ile ortak yürütülecek projede Eğitim Fakültesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Yelkin Diker Coşkun ve Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Gonca Kızılkaya Cumaoğlu yer almaktadır. Proje ekiplerini tebrik eder, başarılı ve keyifli bir proje yönetim süreci dileriz.