Bilgi Merkezi - Webinar - Eikon with Datastream

AKADEMİK ARAŞTIRMA SERÜVENİNE YOLCULUK – 90

Eikon with Datastream: Bugünün Ekonomi Dünyası ve Piyasalar Webinarı

Eikon with Datastream;

FX, para, hisse, tahvil, metal, enerji ve tarım piyasaları ile ilgili eşzamanlı ve geçmişe dönük fiyat bilgisi, haber, rapor, analiz ve tahminlerini içeren ve dünyanın en geniş kapsamlı, en güvenilir makroekonomik veri tabanıdır. Anlık piyasa verilerine ulaşabileceğiniz aboneliğimiz olan Eikon with Datastream servis paketi ile ilgili detaylı bilgiyi aşağıda bulabilirsiniz.

·  Anlık ve geçmişe dönük olarak forex, bono, CDS, commodity ve enerji piyasalarına erişim

·  Türkiye ile ilgili ekonomik, gündem, politik, sektörel ve şirket haberleri ile önemli dünya haberleri

·  Dünyanın en geniş makroekonomik veri tabanına erişim (geçmişe donuk olarak en kapsamlı veri tabanı)

·  Makroekonomik tahminlerle ilgili uluslararası tahmin verilerine erişim

·  Şirketlerle ilgili bilanço, rasyo, nakit akisim gibi verilerine erişim

·  Şirketleri ve ülkeleri ekonomik bazda kıyaslamaya elverişli modellere erişim

·  Anlık olarak Reuters haberlerine erişim

·  Reuters’ın gerçekleştirdiği makroekonomik anketlere erişim

·  Bütün bu verilerin Excel dosyasına aktarımı gibi

Kimler için:

• Bankacılık, Yönetim & Finans bölümleri
  • İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve bölümleri
  • Ticaret ile ilgili bölümler ve MYO

Bu veritabanı hakkında bilgi paylaşmak ve konuşmak üzere sizi aşağıda belirtilen gün ve saatte gerçekleştirilecek olan webinara davet etmek isteriz.

Webinar Detayları:

Tarih: 27 Mayıs 2021, Perşembe

Saat: 14:00

Konuşmacı: Gözde Gündoğdu Taşkın

Katılım linki: https://onlinebilgi.webex.com/onlinebilgi/j.php?MTID=m0d2e1be52ed8ccaa8f5bd34d228b3f01

Detaylı bilgi isterseniz nurhan.kabakulak@yeditepe.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Yeditepe Üniversitesi

Bilgi Merkezi