Bilgi Merkezi - Elsevier ClinicalKey ve ClinicalKey Student Medicine

Akademik Araştırma Serüvenine Yolculuk - 5

Elsevier ClinicalKey ve ClinicalKey Student Medicine

Webinarına Davetlisiniz!

ClinicalKey Student Foundation Medicine platformu, tıbbi literatürün en güvenilir ve kapsamlı tıp koleksiyonunu erişime sunarak, öğrencilerin ihtiyaç duydukları cevaplar ile programlarına uyumlu olarak, istedikleri zaman buluşmalarını sağlamaktadır.

Öğrenciler için: kayıt yapma /”Akıllı Arama”yı kullanma/notlar oluşturma /çalışma kartları oluşturma ve daha fazlası

Fakülte için: müfredatınızın çevrimiçi olarak iletilmesinde yardımcı olma / ürettiğiniz kaynaklarda imajların telif hakkı ihlali olmaksızın kullanılabilirliği /içerik linklerini sunumlarınıza ekleme

Elsevier yayınevine ait ''ClinicalKey'' veritabanı; doktorların sorularına  hızlı yanıt veren ve akıllı bir arama seçeneği sunan oldukça kapsamlı bir veri tabanıdır.

Elsevier'e ait Clinical Key veritabanı içinde 35 tıbbi uzmanlık alanı yer almaktadır.

Doody Core Titles E-Kitap listesi içinde yer alan Elsevier kitaplarının %95’inden fazlası ClinicalKey kapsamı içinde bulunmaktadır.

Aşağıda iletmiş olduğumuz linke tıklayarak kayıt oluşturabilir ve sonrasında tarafınıza iletilecek olan e- maildeki linke tıklayarak eğitime katılabilirsiniz.

17 Şubat Perşembe 14.00

Detaylı bilgi isterseniz betul.kurt@yeditepe.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Yeditepe Üniversitesi

Bilgi Merkezi