Bilgi Merkezi - Deneme Erişimine Açılan Veri Tabanı | NewsBank

BİLGİ SİZLERLE PAYLAŞILDIKÇA GÜZEL…

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Covid-19 nedeniyle yaşanan zor süreçte bilgi ihtiyacımızı desteklemeye devam etmenin bir yolu olarak 30 Haziran 2020 tarihine kadar deneme erişiminize açılan NewsBank’ı, Bilgi Merkezi olarak sizlere sunmak istedik.

Uzaktan Kullanım ve Çevrimiçi Öğrenme Kaynakları

Kurumumuzu sanal öğrenme araçlarıyla hazırlamak için NewsBank; uzaktan yönetilebilir kaynaklar, videolar, isteğe bağlı web seminerleri, kullanıma hazır sosyal medya yayınları ve daha fazlası için indirilebilir kılavuzlar içeren bir Kaynak Merkezi oluşturdu!

Önerilen Konular

COVID-19, İklim Değişikliği, 2020 ABD Başkanlık Yarışı ve daha fazlası gibi sık aranan konuları vurgulayarak ilgili bilgilere hızlı ve kolay erişim sağlar.
Nasıl kullanıldığını öğrenmek için sayfayı ziyaret ediniz.

Sıcak Konular

NewsBank kaynağınızın ana sayfasından en güncel küresel sorunlar, etkinlikler ve kişilerle ilgili makalelere tek tıklamayla erişim sağlar.

Bir Bilgi Dünyası Parmaklarınızın Ucunda

Öğrenciler ve eğitimciler kampüs dışındayken NewsBank kaynaklarınıza uzaktan erişim ve araştırma için gerekli olan haber bilgilerini sunar.
Access World News gibi NewsBank koleksiyonları, farklı bakış açıları ve mevcut ve arşivlenmiş kaynaklardan derinlemesine kapsama alanı için küresel, bölgesel ve yerel haberlerin eşsiz bir kombinasyonunu sunar.

Nasıl kullanıldığını öğrenmek için sayfayı ziyaret ediniz.

Detaylı bilgi isterseniz nurhan.kabakulak@yeditepe.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Yeditepe Üniversitesi
Bilgi Merkezi