Bilgi Merkezi - Deneme Erişimine Açılan Veri Tabanı | ClinicalKey Student Assessment

BİLGİ SİZLERLE PAYLAŞILDIKÇA GÜZEL…

(Elsevier ClinicalKey Student Assessment Deneme Erişimi)

Tıp alanında 4200‘den fazla soru içeren “Elsevier ClinicalKey Student Assessment” ölçme, değerlendirme sistemi, 30 Haziran 2021 tarihine tarihine kadar deneme erişiminize açılmıştır.

“Assessment” modülüne, Clinical Key Student ile aynı arayüzden, “Assignments sekmesinden erişim sağlayabilirsiniz.

Erişim detayları aşağıda bilginize sunulmaktadır.

Erişim için:

ClinicalKey “Student” ve “Clinical Key” veritabanına uzaktan erişim şifresi olan kullanıcılar www.clinicalkey.com/student adresine kullanıcı adı ve şifrelerini girerek Assessment modülünü de kullanabilir.

4200’ün üzerindeki soruya erişim ve için  “Assignments” ya da “Create a Test” sekmesine tıklayınız.

Soruları çözdükten sonra performansınızı görmek için “Performance” sekmesine tıklayınız.

Elsevier ClinicalKey Student Assessment

Tanıtım Videosu:https://youtu.be/d0eFRcUkuG8

Tıp fakültesinin, öğrencilerin tıbbi bilgilerini geliştirmek ve değerlendirmek için tasarlanmış araçlarla, öğretme ve öğrenme deneyimini geliştirerek desteklemektedir.

Elsevier Clinical Key Student Assessment özellikleri; fakültenin müfredatını tamamlayacak şekilde yapılanmasını ve kolayca değerlendirme yapmasını sağlar. Ayrıca, detaylı performans panoları ve kümülatif verilerle öğrencilerinin zorlandıkları konuları tanımlamalarına yardımcı olur. Fakülte, geniş içerik kapsamı dahilinde sınıflarının ihtiyacına göre soru seçme ve değerlendirme yapma imkanına sahiptir.

Bu özellikler; öğrencilerin platformu kullanırken, standart sınavlarla zayıf alanlarını tespit etmeleri ve bu alanlar ile ilgili kendi sınavlarını oluşturarak öğrenimlerini desteklemelerini sağlar.

Değerlendirme formu için tıklayınız

Detaylı bilgi isterseniz nurhan.kabakulak@yeditepe.edu.tr adresine mail atınız.

Yeditepe Üniversitesi
Bilgi Merkezi