Bilgi Merkezi - Deneme Erişimine Açılan Veri Tabanı | Akademi Kim Psikoloji

BİLGİ SİZLERLE PAYLAŞILDIKÇA GÜZEL…

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Covid-19 nedeniyle yaşanan zor süreçte bilgi ihtiyacımızı desteklemeye devam etmenin bir yolu olarak Akademi Kim Psikoloji 19 Kasım 2020 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Bilgi Merkezi olarak sizlere sunmak istedik.

Erişim Detayları:

Erişim Adresi için Tıklayınız

Kullanıcı Adı:yeditepedemo@akademikim.com

Şifre:ydtp.1996.dm

İçerik Bilgisi:

Dünyanın pek çok yerinden kullanıcısı olan psychotherapy.net projesi, Irvin Yalom ve oğlu Victor Yalom tarafından başlatılmış, Irvin Yalom’un kendisinin yanı sıra Marsha Linehan, Jacob Moreno, Rollo May, James Bugental ve Kay Redfield Jamison gibi birçok usta terapistin seans odalarından canlı görüntüleri/öncüleri oldukları ekoller üzerine verdikleri mülakatları/dersleri içeren bir veritabanı projesidir.

Amerika’nın en önde gelen okullarından Columbia Üniversitesi, Yale Üniversitesi, Kaliforniya Üniversitesi - Berkeley ve New York Üniversitesi gibi okullara da video paketi satın alma hizmeti sunmakta olan proje, psikoloji, PDR ve sosyal hizmetler alanlarında verilen derslerde öğrencilerin teorileri nasıl pratiğe çevirebileceklerine dair içgörü sahibi olmalarına büyük ölçüde katkı sağlamaktadır. Yüzlerce üniversitede hem akademisyenler hem öğrenciler için ideal bir öğretme/öğrenme yöntemi görevi gören psychotherapy.net veritabanı.

Kim Psikoloji ailesi bu veri tabanını Türkiye’ye getirmiştir. 195 videodan oluşan arşivimizin şimdilik 60’a yakını Türkçe alt yazılı, kalan videolarımız da aktif bir biçimde çevrilme aşamasındadır ve çeviriler yenilendikçe İngilizce videolara eklenecektir.

Deneme Veri Tabanı Değerlendirme Formu için Tıklayınız

Detaylı bilgi isterseniz nurhan.kabakulak@yeditepe.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Yeditepe Üniversitesi
Bilgi Merkezi