Bilgi Merkezi - Deneme Erişimi - Rosetta Stone

BİLGİ SİZLERLE PAYLAŞILDIKÇA GÜZEL…

Deneme Erişimine Açılan Veri Tabanı: Rosetta Stone (Dil Eğitim Seti)

Erişim Bitiş Tarihi: 31.05.2021

Kampüs Dışı Erişim Bilgileri:

Erişim linki için tıklayınız.

NOT:

Bilgisayardan erişim:

1-) Erişim linkine tıklayın.

2-) Kurumsal eposta adresinizi, yeni belirleyeceğiniz şifreyi girin ve öğrenmek istediğiniz dili seçerek kayıt olun.

3-) Launch Rosetta Stone Foundations linkine tıklayıp giriş yapınız.

Mobilden erişim:

1-) Öncelikle bilgisayardan erişim sağlayın ve kurumsal eposta adresinizle bir hesap oluşturun.

2-) Mobil cihazınıza Rosetta Stone’u yükleyin ve giriş yapın.

3-) Sign in kısmından, Work or School  seçeneğine tıklayın.

4-) Bilgisayardan oluşturduğunuz kullanıcı adı ve şifresinin yanı sıra Namespace kısmına ns240700 bilgisini ekleyip, giriş sağlayınız.

İçerik Bilgisi:

Rosetta Stone Library Solution veritabanı; araştırmacılarınızın, öğrencilerinizin ve kurum çalışanlarınızın kullanabileceği, ister başlangıç seviyesi olsun, isterse orta seviyede, farklı seviyedeki kullanıcıların istifade edebileceği, 30 dil içeren dünyanın en popüler dil eğitim setidir. Dünya üzerindeki her türlü eğitim kademesinden 22,000’den fazla okul, 8,000’den fazla özel şirket (Vodafone, Siemens, EasyJet, Tripadvisor, TDK, Hitachi gibi) ve 9,000’den fazla ulusal/uluslararası kâr amacı gütmeyen organizasyonun kullanmakta olduğu, dünyanın bir numaralı online dil eğitimi ve öğretimi setidir. 1,000’in üzerindeki değerlendirmeye göre, 5 yıldız üzerinden 4.7 puan alarak bu alanda en yüksek puana sahip dil öğrenme aracıdır.

Detaylı bilgi isterseniz nurhan.kabakulak@yeditepe.edu.tr adresine mail atınız.

Değerlendirme formu için tıklayınız.

Yeditepe Üniversitesi

Bilgi Merkezi