Mühendislik Fakültesi
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BİYOTEKNOLOJİ (DR) (İNGİLİZCE)
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
Tez adı: BİTKİSEL KAYNAKLI GIDA ATIKLARINDAN ELDE EDİLEN EKSTRAKTLARIN ANTİMİKROBİYAL VE ANTİOKSİDAN ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Gıda Teknolojilerinde İnovatif Bir Yaklaşım olarak ''Bakteriyofajlar''
BAŞARAN AKOCAK PERVİN, KÜÇÜKDUMAN YAĞMUR, Bayrak Rumeysa, Esmer Eda, Yayın Yeri: Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi, 2021
Ulusal Hakemli TR DİZİN Derleme Makale