YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. (İNGİLİZCE) (TAM BURSLU)
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ANTROPOLOJİ (DR)
Tez adı: Kars ve çevresinde yaşayan kültürlerin ortak gıda alışkanlıkları ve mizah
ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ) (İNGİLİZCE)
Tez adı: Enthalpy-entropy and frequency factor-activation energy compensation relations for death of Bacillus coagulans in apple juice
ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR. (İNGİLİZCE)
Kars'ta Hayat
DURUKAN ARZU, Yayın Yeri: Kriter, Sayfa Sayısı: 142, ISBN: 978-625-7669-19-1
2021 Bilimsel KitapYemek, Kültür ve Toplum
DURUKAN ARZU, Yayın Yeri: Nobel, Sayfa Sayısı: 480, ISBN: 978-625-402-033-9
2020 Bilimsel KitapTürkiye'nin Mutfak Sosyolojisi
DURUKAN ARZU, Yayın Yeri: Akademik Kitaplar, Sayfa Sayısı: 652, ISBN: 978-605-71060-7-0
2022 Bilimsel KitapSanatta Farklı Odaklar
DURUKAN ARZU,Yavuz Halil Yıldızhan, Yayın Yeri: Yeditepe Üniversitesi Yayınevi, Sayfa Sayısı: 384, ISBN: 978-975-307-159-8
2024 Bilimsel KitapAlplerden Kafkaslara Kars Peynirciliğinin 150 Yıllık Tarihi
DURUKAN ARZU, Yayın Yeri: Tarih Vakfı, Sayfa Sayısı: 217, ISBN: 978-975-8813-71-1
2014 Bilimsel Kitapİstanbul Mutfağında Ahenk ve Lezzet
DURUKAN ARZU, Yayın Yeri: İstanbul Yayınları, Sayfa Sayısı: 5, ISBN: 978-605-137-837-4
2021 Bilimsel KitapAnalysis of a Baking Process with Application of Means a Range Charts to Samples Coming from Combined Populations
DURUKAN ARZU, ÖZİLGEN MUSTAFA, ÖZİLGEN ZEHRA SİBEL, Yayın Yeri: Process Control and Quality- Elsevier, 1992
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün MakaleEnthalpy Entropy and Frequency Factor Activation Energy Compensation Relations for Microbial Death in Fruit Juices
DURUKAN ARZU,ÖZİLGEN MUSTAFA,Ülgen Neşe, Yayın Yeri: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 1991
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün MakaleMindful eating: Differences of generations and relationship of mindful eating with BMI
DURUKAN ARZU,GÜL AÇELYA, Yayın Yeri: International Journal of Gastronomy and Food Science, 2019
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün MakaleYörük's Efforts to Preserve the Culture of Their Ancestors and the Changes Experienced
DURUKAN ARZU,Gülel Hasan Can, Yayın Yeri: Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi, 2020
Uluslararası Hakemli J-Gate, Index Copernicus International, DRJI, Udledge, İdealonline, Türkiye Turizm Dizini, ASOS İndeks, Bilgindex. Özgün MakaleIs Migration Causes Rootlessness? From Kars to İstanbul!
DURUKAN ARZU, Yayın Yeri: Al Farabi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi, 2020
Uluslararası Hakemli COPERNICUS INDEXEurasian Scientific Journal IndexScientific Indexin ServiceCiteFactorASOS İndeksISUURoot IndexingDRJIResearchBibScientific World Index Özgün MakaleGıda Hafızasının Farklı Yaş Gruplarında İncelenmesi
DURUKAN ARZU,TÜRKER BERİKA, Yayın Yeri: Al-Farabi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi, 2021
Uluslararası Hakemli Copernicus Index, Eurasian Scientific Journal Index, Scientific Indexin Service, CiteFactor, ASOS İndeks, ISUU, Root Indexing, DRJI, ResearchBib, Scientific World Index Özgün MakaleThe Cultural Assessment of the Relation of comfort Food to Gender, Age, Emotional Eating and BMI During the Pandemic Period
DURUKAN ARZU,ORDULU EMRE M.,GÜL AÇELYA, Yayın Yeri: Journal of Academic Social Resources, 2021
Uluslararası Hakemli ICI Journals Index Copernicus Özgün MakaleEvin tadı: Erzincan’dan İstanbul’a göç
DURUKAN ARZU, Yayın Yeri: Antropoloji, 2021
Ulusal Hakemli TR DİZİN Özgün MakaleKARS’TA BACASIZ FABRİKA: GASTRONOMİ TURİZMİNE RESTORAN İŞLETMECİLERİNİN BAKIŞI
DURUKAN ARZU,Çağdaş Rotinda, Yayın Yeri: Motif Akademi Halk Bilimi Dergisi, 2024
Ulusal Hakemli TR DİZİN Özgün MakaleFood Memory and Food Identity of Educated People Migrating from Turkey for Work or Higher Education
DURUKAN ARZU, Yayın Yeri: Journal of Advanced Research in Social Sciences, 2022
Uluslararası Hakemli ROAD, Scilit Özgün MakaleDetermination of Opinions on Plant and Animal Based Nutrition of Students in a Foundation University and Evaluation of Results for Food Sustainability
DURUKAN ARZU,GÜL AÇELYA, Yayın Yeri: GIDA / THE JOURNAL OF FOOD, 2019
Ulusal Hakemli DOAJ Özgün MakaleAn Investigation of the Social and Traditional Impact on the Breastfeeding Mothers Before and After the Birth in a State Hospital in İstanbul - Turkey
DURUKAN ARZU,DUMLU BİLGİN GÖZDE,Zorlu Selin, Yayın Yeri: ACTA SCIENTIFIC NUTRITIONAL HEALTH, 2019
Uluslararası Hakemli Publons, ICMJE, Crossref Özgün MakaleFat Phobia of University Students Attitudes Toward Obesity
Osman Hayran, Hülya Akan, Arzu Durukan Özkan, Bike Kocaoğlu, Yayın Yeri: Journal of Allied Health, 2013
Uluslararası Hakemli IM: Index Medicus Özgün MakaleEvaluation of Obesity not Seen in Kars and in the Living Culture around Kars
DURUKAN ARZU, Yayın Yeri: Jacobs Journal of Obesity, 2015
Uluslararası Hakemsiz Endekste taranmıyor Özgün MakaleKars Yemek ve Mizah
DURUKAN ARZU, Yayın Yeri: Yemek ve Kültür, 2014
Ulusal Hakemsiz Endekste taranmıyor Araştırma NotuThe Importance, Contribution and Problems of Parents withPhenylketonuria (PKU) - An Association in İstanbul
DURUKAN ARZU,Donat Büşra, Yayın Yeri: Uluslararası Kültürel ve Sosyal Araştırmalar Dergisi, 2017
Ulusal Hakemli Index Copernicus, J Gate, Google Scholar, Research Bible, SOBIAD, Turkish Education Index, Scientific Indexing Services, Open Access Library (Oalib), Idealonline Özgün MakaleHumor and Peace in Kars
DURUKAN ARZU, Yayın Yeri: Sociology and Anthropology, 2017
Uluslararası Hakemli NSD - Norwegian Centre for Research Data, EBSCO Özgün MakaleBir Vakıf Üniversitesindeki Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğrencilerinin Yağ Korkusunun Karşılaştırılması (1)Comparing Fatphobia Attitudes of Faculty of Health Sciences Students in a Foundation University
DURUKAN ARZU,Karakaya Melis, Yayın Yeri: International Peer-Reviewed Journal of Nutrition Research, 2019
Uluslararası Hakemli Art Index (Art Research Database, EBSCO) Özgün MakaleIDENTIFICATION OF MEALS TRANSPORTED WITH MEMORY AFTER MIGRATION
DURUKAN ARZU(01.04.2023), Yayın Yeri: 3rd International Symposium "Global Migration Phenomenon" With Its Security, Economic, Social, Political and Cultural Dimensions,
Uluslararası Özet bildiriFood Memory and Food Identity of Educated People Migrating from Turkey for Work or Higher Education
DURUKAN ARZU(18.03.2022), Yayın Yeri: 4th World Conference on Social Sciences and Humanities (SHCONF),
Uluslararası Tam metin bildiriHumor and Peace in Kars https://inantro.hr/wp-content/uploads/2020/02/EAA-Book-of-abstracts-2016.pdf
DURUKAN ARZU(24.08.2016), Yayın Yeri: European Anthropology in a Changing World:From Culture to Global Biology,
Uluslararası Özet bildiriProtecting Ashura to Protect Culture http://bhi.nku.edu.tr/basinyonetim/resim/images/editorresimleri/288/files/tffatc2018.pdf
DURUKAN ARZU(19.04.2018), Yayın Yeri: The 4th International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”,
Uluslararası Özet bildiriKars’tan İstanbul’a Yaşanan Göç Sonrası Yemek Alışkanlıklarının Antropolojik İncelemesi http://antropolojidernegi.org/wp-content/uploads/2019/11/IV-Ulusal-Antroploji-Kongresi-Bildiri-Ozetleri-2019.pdf
DURUKAN ARZU(17.10.2019), Yayın Yeri: 4.Ulusal Antropoloji Kongresi,
Ulusal Özet bildiriKars'ta Gastronomi Turizmine Yöre Halkının Katkısının Belirlenmesi
TÜBİTAK PROJESİ Tamamlandı 01.07.2022-30.06.2024 , 220280 TÜRK LİRASIProjedeki Görev: Yürütücü
Alplerden Kafkaslara Kars Peynirciliğinin 150 yıllık Tarihi
Diğer (Ulusal) Tamamlandı 01.03.2013-17.04.2014Projedeki Görev: Danışman
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat |
---|---|---|---|
2023-2024 | Food Beliefs & Rituals in Anatolia | İngilizce | 3 |
2023-2024 | World Cuisine | İngilizce | 4 |
2023-2024 | Turkish Cuisine | İngilizce | 4 |
2023-2024 | Food and Gastronomy Culture | İngilizce | 3 |
2023-2024 | Turkish Local Cuisine | İngilizce | 2 |
2023-2024 | Culinary and Gourmet Culture for Perspective of Dentistry Students | İngilizce | 1 |
2023-2024 | Graduation Project | İngilizce | 2 |
2023-2024 | Introduction to Beverages | İngilizce | 3 |
2022-2023 | Diş Hekimliği Fakültesi. Öğrencileri için Dünya Mutfakları, Yeme İçme ve Gurme Kültürü | İngilizce | 1 |
2022-2023 | World Cuisines | İngilizce | 2 |
2022-2023 | Food and Gastronomy Culture | İngilizce | 3 |
2022-2023 | Food History | İngilizce | 3 |
2022-2023 | Food Beliefs & Rituals in Anatolia | İngilizce | 3 |
2022-2023 | Introduction to Beverages | İngilizce | 3 |
2021-2022 | Diş Hekimliği Fakültesi. Öğrencileri için Dünya Mutfakları, Yeme İçme ve Gurme Kültürü | İngilizce | 1 |
2021-2022 | Graduation Project | İngilizce | 2 |
2021-2022 | World Cuisines | İngilizce | 3 |
2021-2022 | Food and Gastronomy Culture | İngilizce | 3 |
2021-2022 | Food Beliefs & Rituals in Anatolia | İngilizce | 3 |
2021-2022 | Food History | İngilizce | 3 |
2021-2022 | INTRODUCTION TO NUTRITION | İngilizce | 3 |
2020-2021 | Diş Hekimliği Fakültesi. Öğrencileri için Dünya Mutfakları, Yeme İçme ve Gurme Kültürü | İngilizce | 1 |
2020-2021 | Introduction to Beverages | İngilizce | 3 |
2020-2021 | Food and Gastronomy Culture | İngilizce | 3 |
2020-2021 | World Cuisines | İngilizce | 2 |
2020-2021 | Food Beliefs & Rituals in Anatolia | İngilizce | 3 |
2020-2021 | ANADOLU FOLKLORÜNDE YEMEK İNANIŞ VE RİTÜELLERİ | İngilizce | 3 |
2020-2021 | BİTİRME PROJESİ - CULA492 | İngilizce | 2 |
2020-2021 | YİYECEK TARİHİ | İngilizce | 3 |
2020-2021 | BESLENMENİN TEMEL İLKELERİ | İngilizce | 3 |
2019-2020 | İÇECEKLERE GİRİŞ CULA204 | İngilizce | 3 |
2019-2020 | YEMEK VE GASTRONOMİ KÜLTÜRÜ - CULA206 | İngilizce | 3 |
2019-2020 | DÜNYA MUTFAKLARI CULA458 | İngilizce | 2 |
2019-2020 | BİTİRME PROJESİ - CULA492 | İngilizce | 2 |
2019-2020 | İÇECEKLERE GİRİŞ CULA204 | İngilizce | 3 |
2019-2020 | YEMEK VE GASTRONOMİ KÜLTÜRÜ - CULA206 | İngilizce | 3 |
2018-2019 | Mezuniyet Projesi | İngilizce | 4 |
2018-2019 | Sağlık Antropolojisi ve Sosyolojisi | İngilizce | 2 |
2018-2019 | Anadolu Folkloründe Yemek İnanış ve Ritüelleri | İngilizce | 3 |
2018-2019 | Gıdalar ve Özellikleri | İngilizce | 3 |
2018-2019 | Yiyecek Tarihi | İngilizce | 3 |
2017-2018 | SEMİNER - NUT408 | İngilizce | 4 |
2017-2018 | BESİN HAZIRLAMA VE PİŞİRME TEKNİKLERİ - NUT102 | İngilizce | 4 |
2017-2018 | BİTİRME PROJESİ - CULA492 | İngilizce | 2 |
2017-2018 | YEMEK VE GASTRONOMİ KÜLTÜRÜ - CULA206 | İngilizce | 3 |
2017-2018 | SAĞLIK ALANALARINDA ETİK - PHIL341 | İngilizce | 2 |
2017-2018 | SAĞLIK ANTROPOLOJİSİ VE SOSYOLOJİSİ - FHS203 | İngilizce | 2 |
2017-2018 | KÜLTÜREL ANTROPOLOJİYE GİRİŞ - ANT101 | İngilizce | 3 |
2017-2018 | MEZUNİYET PROJESİ - NUT407 | İngilizce | 4 |
2017-2018 | BESLENME İLKELERİ - NUT101 | İngilizce | 4 |
2017-2018 | ANADOLU FOLKLORUNDA YEMEK İNANIŞ VE RİTÜELLERİ - CULA499 | İngilizce | 3 |
2017-2018 | YİYECEK TARİHİ - CULA205 | İngilizce | 3 |
2016-2017 | MEZUNİYET PROJESİ | İngilizce | 2 |
2016-2017 | SAĞLIK ANTROPOLOJİSİ VE SOSYOLOJİSİ | İngilizce | 2 |
2016-2017 | BESLENME İLKELERİ | İngilizce | 4 |
2015-2016 | SAĞLIK ANTROPOLOJİSİ VE SOSYOLOJİSİ | İngilizce | 2 |
2015-2016 | GIDA HAZIRLAMA VE PİŞİRME TEKNİKLERİ | İngilizce | 4 |
2015-2016 | SAĞLIK TARİHİ VE ETİK | İngilizce | 2 |
2015-2016 | SEMİNER I | İngilizce | 2 |
2015-2016 | MEZUNİYET PROJESİ I | İngilizce | 2 |
2015-2016 | BESLENME İLKELERİ | İngilizce | 4 |
2014-2015 | MEZUNİYET PROJESİ I | İngilizce | 2 |
2014-2015 | SAĞLIK TARİHİ VE ETİK | İngilizce | 2 |
2014-2015 | SAĞLIK ANTROPOLOJİSİ VE SOSYOLOJİSİ | İngilizce | 2 |
2014-2015 | BESLENME İLKELERİ | İngilizce | 4 |
2013-2014 | GIDA HAZIRLAMA VE PİŞİRME TEKNİKLERİ | İngilizce | 4 |
2013-2014 | BESLENME İLKELERİ | İngilizce | 4 |
2013-2014 | Seminer | İngilizce | 2 |
2013-2014 | Bitirme Çalışması | İngilizce | 2 |
2013-2014 | Beslenme Ekolojisi | İngilizce | 3 |
2013-2014 | Sağlık Tarihi ve Etik | İngilizce | 2 |
2013-2014 | Sağlık Antropolojisi ve Sosyolojisi | İngilizce | 2 |
2012-2013 | Bitirme Çalışması | İngilizce | 2 |
2012-2013 | Beslenme Ekolojisi | İngilizce | 3 |
2012-2013 | Sağlık Tarihi ve Etik | İngilizce | 2 |
2012-2013 | Sağlık Antropolojisi ve Sosyolojisi | İngilizce | 2 |
2011-2012 | Sağlık Tarihi ve Etik | İngilizce | 2 |
2011-2012 | Sağlık Antropolojisi ve Sosyolojisi | İngilizce | 2 |
2010-2011 | Sağlık Tarihi ve Etik | İngilizce | 2 |
2010-2011 | Sağlık Antropolojisi ve Sosyolojisi | İngilizce | 2 |
2009-2010 | Sağlık Antropolojisi ve Sosyolojisi | İngilizce | 2 |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat |
---|---|---|---|
2023-2024 | Seminar | İngilizce | 0 |
2023-2024 | Research Methods & Applications in Gastronomy and Culinary Culture Studies | İngilizce | 4 |
2023-2024 | Comparative Culinary Cultures | İngilizce | 3 |
2023-2024 | Tez | İngilizce | 3 |
2022-2023 | Seminer | İngilizce | 3 |
2022-2023 | Gastronomi ve Yemek Kültürü Çalışmalarında Kullanılan Araştırma Teknikleri ve Uygulamaları | İngilizce | 3 |
2022-2023 | Türk Mutfak Kültürü ve Pişirme Teknikleri | İngilizce | 3 |
2021-2022 | Comparative Culinary Cultures | İngilizce | 3 |
2021-2022 | Turkish Culinary Culture and Cooking Techniques | İngilizce | 3 |
2021-2022 | Yüksek Lisans Tezi | İngilizce | 3 |
2020-2021 | TEZ - ANT599 | İngilizce | 3 |
2020-2021 | Comparative Culinary Cultures | İngilizce | 3 |
2020-2021 | Research Methods and Applications in Gastronomy and Culinary Culture Studies | İngilizce | 3 |
2020-2021 | TEZ - ND301 | İngilizce | 1 |
2019-2020 | TEZ - ND301 | İngilizce | 3 |
2018-2019 | Tez | İngilizce | 1 |
2018-2019 | Gıda Bilimi ve Teknolojisindeki Özel Konular | İngilizce | 3 |
2017-2018 | TEZ - ND301 | İngilizce | 1 |
2017-2018 | GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİNDEKİ ÖZEL KONULAR - ND214 | İngilizce | 2 |
2017-2018 | SEMİNER - ND107 | İngilizce | 2 |
2016-2017 | SEMİNER | İngilizce | 2 |
2016-2017 | GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİNDEKİ ÖZEL KONULAR | İngilizce | 2 |
2015-2016 | SEMİNER | İngilizce | 2 |
2015-2016 | GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ | İngilizce | 2 |
2015-2016 | SEMİNER II | İngilizce | 2 |
2015-2016 | MEZUNİYET PROJESİ II | İngilizce | 2 |
2015-2016 | GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİNDEKİ ÖZEL KONULAR | İngilizce | 2 |
2014-2015 | SEMİNER | İngilizce | 2 |
2014-2015 | GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİNDEKİ ÖZEL KONULAR | İngilizce | 2 |
2014-2015 | SEMİNER I | İngilizce | 2 |
2012-2013 | Seminer | İngilizce | 2 |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat |
---|---|---|---|
2021-2022 | Doktora Tezi | İngilizce | 3 |
2020-2021 | TEZ - ANT699 | İngilizce | 1 |
2018-2019 | Doktora Tezi | Türkçe | 1 |
2017-2018 | TEZ - ANT699 | İngilizce | 1 |
Yıl | Hazırlayan Ad Soyad | Tez Adı | Üniversite |
---|---|---|---|
2015 | HANDE | Üniversite öğrencilerinin ekmek tüketim, tutum davranışları ve obezite ile ilişkilendirilmesi | Yeditepe Üniversitesi |
2017 | ECE | Hemodiyaliz hastalarında malnütrisyon gelişme durumunun tespit edilmesi | Yeditepe Üniversitesi |
2017 | İLAYDA | The relations between sleep patterns, night eating habits, and body mass index of the students of the department of nutrition and dietetics | Yeditepe Üniversitesi |
2017 | DAMLA | Investıgatıon of the effects of the nıght shıft procedure system on nutrıtıonal habıts among health professıonals (nurse / doctor) workıng ın A specıal hospıtal | Yeditepe Üniversitesi |
2018 | ŞEYMA | Analysis of nutrition related instagram posts from unprofessional profiles | Yeditepe Üniversitesi |
2018 | AÇELYA | Determinaton of opinions of students of a foundation university on plant and animal based nutrition | Yeditepe Üniversitesi |
2018 | İREM | Effect of breakfast options containing different rates of protein and oatmeal on satiety, body mass index (bmi) and body fat percentage during the day in the individuals under weight control | Yeditepe Üniversitesi |
2018 | ASLIHAN | Determination of malnutrition status between surgical and non-surgical oncology patients | Yeditepe Üniversitesi |
2018 | ŞEBNEM | Investigation of eating attitudes and behaviors of employees of a bank in İstanbul with EAT-40 | Yeditepe Üniversitesi |
2019 | BEGÜM | Determination of university students' trust to specific packaged foods, knowledge and usage level of food labels considering different BMI levels | Yeditepe Üniversitesi |
2019 | ELİF | İstanbul'da özel bir hastanenin beslenme ve diyet polikliniğine başvuran kişilerde konstipasyona neden olan etmenler ve obezite ilişkisi | Yeditepe Üniversitesi |
2019 | HATİCE KÜBRA | Özel bir danışmanlık merkezine başvuran kişilerin seçilmiş yerel olmayan besinlere karşı bilgi ve davranışlarının incelenmesi | Yeditepe Üniversitesi |
2019 | MELİS | Comparing fat phobia attitudes of faculty of health sciences students in A foundation university | Yeditepe Üniversitesi |
2019 | MERVE NUR | Evaluation of nutrition label usage of health sciences students at a foundation university | Yeditepe Üniversitesi |
2019 | MERVE | Investigation of the effect of snacking behavior on body weight management | Yeditepe Üniversitesi |
2019 | AYSEL | Bir vakif üniversitesinin gastronomi ve mutfak sanatlari bölümü öğrencilerinde yeme tutumu ile gece yeme sendromunun sinav kaygisi açisindan değerlendirilmesi | Yeditepe Üniversitesi |
2019 | MELİS | Determination of eating attitudes of a special polyclinic applicants by EAT-40 | Yeditepe Üniversitesi |
2020 | MELEK ÖYKÜ | Natural nutrition trends in women, orthorexia nervosa and food neophobia | Yeditepe Üniversitesi |
2021 | ROTİNDA | Meat eating culture and sexism in diyarbakir | Yeditepe Üniversitesi |
2022 | ÇAĞLA | Examination of the culture of an immigrant group Bulgaria to Turkey in 1989 through food memory and food identity | Yeditepe Üniversitesi |
Yıl | Hazırlayan Ad Soyad | Tez Adı | Üniversite |
---|---|---|---|
2020 | FERİHA IŞIL | İstanbul'da Sefarad mutfak kültürü | Yeditepe Üniversitesi |
SASBİL SAĞLIK İÇİN SOSYAL BİLİMLER DERNEĞİ
Başkan 2018 -2019
Mavi Haliç Lions Kulübü
Üye 2022
ANTROPOLOJİ DERNEĞİ
Üye 2019
Kültür Araştırmaları Derneği
Üye 2013 -2015
Marmara Rotary Kulübü
Üye 2013 -2015
Türkiye Yardım Sevenler Derneği
Üye 2006
Kars Ardahan Iğdır Kalkınma Vakfı
Üye 2006
Gıda Mühendisler Odası
Üye 1995
ODTÜ Mezunlar Derneği
Üye 1991
SASBİL SAĞLIK İÇİN SOSYAL BİLİMLER DERNEĞİ
Yönetim Kurulu Üyesi 2018
PODCAST Gastronomi ve Mutfak Konuşmaları - HAYATIMIZ NE KADAR YEMEK? 2.Bölüm Aile ve Yemek
Yer: SPOTIFY-APPLE-GOOGLE https://open.spotify.com/episode/1A97IYnO92tf5Z7jXF9Fk2?si=f8b9abfa1c4f4d85 Düzenleyen(ler): Yeditepe Üniversitesi/ Arzu Durukan
PODCAST Gastronomi ve Mutfak Konuşmaları - HAYATIMIZ NE KADAR YEMEK? 3.Bölüm İklim, coğrafya ve Yemek
Yer: SPOTIFY - APPLE - GOOGLE https://open.spotify.com/episode/48tNuY6dzaO7E9YrFpuivS?si=4af373049bb84ffb Düzenleyen(ler): Gastronomi ve Mutfak Sataları Bölümü (Yeditepe Üniversitesi)
Podcast - Gastronomi Sohbetleri
Yer: Spotify, Apple, Google https://open.spotify.com/episode/1am58kK5zfyDT1aSqyRsUr?si=68i-i_dqTNaISMfVa2G3uA&dl_branch=1 Düzenleyen(ler): Hülya Meral
Pera Yüzleşme Sergisi
Yer: Pera Müzesi Düzenleyen(ler): Arzu Durukan, Didem Çetin, Fevzican Acar
4.İstanbul Tasarım Bienali
Yer: İKSV http://aschoolofschools.iksv.org/tr/#section-eventslink,events,40849,tr,TALKS Düzenleyen(ler): Prof. Dr. Metin Balay, Dr. Öğr. Üyesi Arzu Durukan, Türkü Şahin
Podcast - Yemek Antropolojisi
Yer: Spotify https://open.spotify.com/episode/4ou4dvRo3w5HoBOC8bDsPJ?si=edcbf2084c30423c Düzenleyen(ler): Mirgün Cabas Can Kozanoğlu
YEDİKLERİNİZ DAVRANIŞLARINIZ OLUR - 12. BÖLÜM MİMARLIK VE YEMEK
Yer: BEINGURME - https://www.beinconnect.com.tr/yasam-eglence/yedikleriniz-davranislariniz-olur/1sezon-v1963/mimarlik-ve-yemek?autoplay=1 Düzenleyen(ler): DENİZ ORHUN
PODCAST Gastronomi ve Mutfak Sanatları Konuşmaları HAYATIMIZ NE KADAR YEMEK? 1.BÖLÜM Yemek Kültürü
Yer: SPOTIFY-APPLE- GOOGLE https://open.spotify.com/episode/0MbO8Zh2xk8sAquEywxRSS?si=3ff1e4131c13463b Düzenleyen(ler): Yeditepe Üniversitesi/ Arzu Durukan
Her Şeyin Ekonomisi Programı
Yer: EKOTÜRK TV Düzenleyen(ler): Arzu Durukan
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ
ANKARA HALK EKMEK FABRİKASI
1990 DiğerTÜBİTAK
1992 DiğerKAI Vakfı
2008 DiğerTürkiye Yardımsevenler Derneği
2006 DiğerLions Kulüpleri - Fener Balat Kulübü
2006 DiğerRotary Kulüpleri
2013 DiğerSASBİL-Sağlıkta Sosyal Bilimler
2019 DiğerBoğatepe Çevre ve Yaşam Derneği
Alplerden Kafkaslara Kars Peynirciliğinin 150 Yıllık Tarihi isimli kitabın hazırlanması projesi
2014 DiğerAntropoloji Derneği
2019 DiğerLions Kulüpleri - Mavi Haliç Lions Kulübü
2022 DiğerBUART Sanat Atölyesi
Yemek Tarihi Atölyesi
2024 Diğer