2022-2023 Güz Dönemi Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

Sevgili Öğrencilerimiz,

2022-2023 Güz Dönemi Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi yatay geçiş başvuru sonuçlarına; esorgulama.yeditepe.edu.tr alanına T.C. Kimlik Numaranız ile giriş yaparak erişebilirsiniz. Yabancı Uyruklu öğrenciler başvuru sonuçlarını ilgili Fakültelerden öğreneceklerdir.

Yatay Geçiş ile kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri 15-19 Ağustos 2022 tarihleri arasında Rektörlük Öğrenci Kayıt İşleri Müdürlüğünde gerçekleştirilecektir.

Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesine yedek olarak kayıt hakkı kazanmış adayların kayıtları ise 22 Ağustos 2022 tarihinde Rektörlük Öğrenci Kayıt İşleri Müdürlüğünde gerçekleştirilecektir.

Not: Tıp Fakültesine yatay geçiş kayıt hakkı kazanan öğrencilerimiz ders ve sınıf intibakları ile ilgili detaylı bilgiyi 0216 578 06 85 telefon numarasından alabilirler.

Yatay Geçiş Kayıt Kabul Belgeleri

• Yurtdışı yükseköğretim kurumundan gelecek öğrencilerin,  Lise Diploması aslı
  • Yurtdışı yükseköğretim kurumundan gelecek öğrencilerin, not dökümünü (transkript) teyit eden resmi yazı veya not dökümünün üzerine alınacak tasdik şerhi (apostil)
  • Yurtiçi yükseköğretim kurumundan gelecek öğrencilerin, kayıtlı oldukları üniversiteden alacakları yatay geçişe engel bir durum olmadığını gösterir belge