1 Karavan 2 Öğrenci ÜniŞef Yeditepe’de

Üniversitemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü BeIN Gurme TV kanalında her Cumartesi günü saat 14.00’da yayınlanan  ‘1 Karavan 2 Öğrenci UniSef’ ekibini ağırladı.

Her hafta bir üniversiteye konuk olan "1 Karavan 2 Öğrenci UniŞef" programında öğrenciler farklı tariflerle izleyici karşısına çıkıyorlar.

Bu hafta Yeditepe Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümüzün öğrencileri;  Sena Tuncel, Yunus Emre Güngör, Kübra Aydoğdu ve Canberk Yılmaz iki ayrı bölüm halinde yayınlanacak program için geleneksel Türk Mutfak Kültüründen tam 8 farklı lezzet hazırladı. Türkiye’de UNESCO/UNITWIN ağının tek resmi ortağı olan bölümümüz böylelikle birçoğu yaygın olarak bilinmeyen ve unutulmaya yüz tutmuş geleneksel yemeklerimizi geniş kitlelere tanıtmış ve kayıt altına almış oldu.