Yüz Yüze Yapılacak İngilizce Hazırlık Programları Yaz Eğitimi Ara Sınavları İçin Öğrenci Yurtlarında Konaklama

Değerli Öğrencilerimiz,

30 Haziran – 1 Temmuz 2021 tarihlerinde yüz yüze yapılacak İngilizce Hazırlık Programları Yaz Eğitimi Ara Sınavları için şehir dışından gelen öğrencilerimiz, ihtiyaç duymaları halinde yurtlarımızda misafir edilecektir.

Yurtlarımızda konaklama talebinde bulunacak öğrencilerin aşağıdaki formu en geç 28 Haziran 2021 tarihine kadar doldurması gerekmektedir.

ÖĞRENCİ YURTLARINDA KONAKLAMA:

1. İstanbul'da yaşayan öğrencilerimiz ve aileleri yurtlarımızda konaklayamayacaktır.
  2. 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleşecek ara sınavlara girecek öğrencilerimiz, yurt girişlerini 29 Haziran 2021 tarihinde saat 08.30 itibariyle gerçekleştirebilirler.
  3. Yurtlarımızda, öğrencimizin yanında en fazla iki kişi konaklayabilecektir. Öğrencimiz dışında yurtta konaklayacak her kişi için gecelik 100 TL ücret alınacaktır.
  4. Yurtlarımızda konaklayacak öğrenci ve aileleri için HES Kodu Sorgulaması yapılacaktır. HES Kodu Sorgulaması Risksiz olan öğrencilerimiz ve aileleri yurtlarımızda konaklayabileceklerdir.
  5. Öğrencilerimizin ve ailelerinin en geç 2 Temmuz 2021 Cuma günü saat 18.00’e kadar yurttan ayrılmaları gerekmektedir.

Kız Öğrenci Yurdu İletişim Numarası : 0216 578 01 07

Erkek Öğrenci Yurdu İletişim Numarası: 0216 578 0199