Yelken Takımımız Üniversitelerarası Yelken Şampiyonası'nda birinci oldu

Yelken Kulübümüzden bir başarı daha

İstanbul Moda Deniz Kulübü’nde 9-10-11 Nisan tarihlerinde düzenlenen Üniversitelerarası Yelken Şampiyonası, şampiyonuna kavuştu. 11 Takımın, 4’er kişiyle yarıştığı turnuvada Üniversitemiz Yelken Takımı yarışı birincilikle bitirdi.

Platu 25 – One Design tekne klasmanında  “Match Race” usulüyle stadyum yarışı şeklinde gerçekleşen müsabakalar izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Finale kadar namağlup gelen takımımız, finalde Koç Üniversitesi’ni yenerek, şampiyonluğu elde etti. Yaşar Üniversitesi de yarışı üçüncü olarak tamamladı.

Son bir ay içerisinde üçüncü şampiyonluğuna imza atan Yelken Takımımız; 24 Nisan – 3 Mayıs tarihleri arasında Fransa’nın La Rochelle şehrinde ülkemizi temsil edecek. Anıl Berk Baki, Volkan Turan, Dünya Cengiz, Ece Alaybeyoğlu ve Semih Pekyörür’den oluşan 5 kişilik takımla yarışacak. Takımımız Edhec Sailing Cup’da şampiyonluk için ter dökecek.