Yeditepe Yeni Açılan Programlarıyla Güz Dönemi Yüksek Lisans Kayıtlarını Almaya Devam Ediyor!

Yeditepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü ve Sosyal Bilimler Enstitüsü’ne toplam üç yeni yüksek lisans programı daha ekledi.

Sağlık Bilimleri Enstitüsü bünyesinde açılan Farmasötik Toksikoloji İngilizce-Tezli Yüksek Lisans Programı ile Farmasötik Toksikoloji İngilizce-Tezsiz Yüksek Lisans Programı ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Psikoloji Anabilim Dalı’nda açılan Klinik Psikoloji Tezli Yüksek Lisans Programı, 2017-2018 akademik yılında eğitim vermeye başlayacak.

Geçtiğimiz günlerde  Fen Bilimleri Enstitüsü - Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Mühendisliği Anabilim Dalı’nda açılan Malzeme ve Nanoteknoloji Mühendisliği Tezli ve Tezsiz Yüksek Lisans programları ile Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı’nda açılan Muhasebe ve Denetim Tezsiz Yüksek Lisans Programıyla beraber alanında öncü olmayı hedefleyen Yeditepe Üniversitesi  bu programlarla 2017-2018 akademik yılında öğrenci kabul edecek.

Programlarla ilgili ayrıntılar, önümüzdeki günlerde enstitülerin internet sitelerinden duyurulacak.

Yüksek Lisans Eğitimlerimizle İlgili Detaylı Bilgiler Enstitü Sayfamızda ..