Yeditepe Üniversitesi’nden Uluslararası Bilişim Hukuku Yaz Okulu

Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi, çağı yakalamak, güncel gelişmeleri yakından takip edip ileride daha da gelişecek bilişim hukuku alanında bilgi sahibi olmak isteyen hukukçular için Bilişim Hukuku Yaz Okulu’nun bu yıl üçüncüsünü düzenliyor.

Online platformda, 20-24 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek eğitimde katılımcıların bilişim hukuku için teknik temeller, e-ticaret, çeşitli bilişim suçları, kişisel verilerin korunması, yapay zekâ, unutulma hakkı ve bilişim hukukunda vergi problemleri gibi konularda önemli kazanımlar elde etmesi amaçlanıyor.

Yaz okulunun eğitimci kadrosu yerli ve yabancı, alanında önde gelen çok sayıda uzmandan oluşuyor. Türkçe ve İngilizce olarak iki dilde gerçekleştirilecek eğitimin sonunda katılımcılara “Uluslararası Bilişim Hukuku Yaz Okulu” sertifikası verilecek.

Ayrıntılı bilgi law.yediepe.edu.tr adresinden alınabilir.

Basın Yansımaları: aa.com.tr | dha.com.tr | odatv4.com | bthaber.com | hukuknews.com | tecnomanya.com