Yeditepe Üniversitesi Yayınevi Söyleşi ve İmza Günleriyle TÜYAP’ta

Yeditepe Üniversitesi Yayınevi standı, üniversite öğretim üyelerinin kitapları ve İSTEK Yayınevi’nden çıkan kitaplarla, 10-18 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 37. Uluslararası TÜYAP Kitap Fuarı’nda yerini alıyor.

Stantta  okurlarıyla buluşacak olan öğretim üyesi yazarlar, aynı zamanda kitaplarını imzalayacaklar.

Atatürk’ün kütüphanecisi olarak on iki yıl boyunca görev yapan ve  tüm yurt gezilerinde, tatbikat ve manevralarda ona eşlik eden Nuri Ulusu’nun oğlu Mustafa Kemal Ulusu, söyleşi ve imza günü 10 Kasım Cumartesi,
16.00-17.00 saatleri arasında Yeditepe Üniversitesi Yayınevi Standı’nda gerçekleştirilecek.

Mustafa Kemal Ulusu, Aramızdan Ayrılışının 80.Yıl Dönümünde Mustafa Kemal Atatürk'le, babası Nuri Ulusu’nun anılarından oluşan bir söyleşi gerçekleştirecek.

Ulusu, “Atatürk’ün Yanı Başında” adlı kitabının İSTEK Yayınları’ndan çıkan özel baskısını okurları için imzalayacak.

Yeditepe Üniversitesi  Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Akademisyenlerinden Dr. Öğretim Üyesi Furkan Kaya 11 Kasım Pazar günü, 11.00-12.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek imza ve söyleşi gününde yeni kitabı “Türk Dış Politikasının ve Kıbrıs’ın Zorlu Dönemi” ile yer alacak.

Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Gürbüz Doğan Ekşioğlu’nun “Benim Kedilerim” isimli kitabının söyleşi ve imza gününde, 11 Kasım Pazar 14.00-15.00 saatleri  arasında kitap severlerle buluşacak.

Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sibel Özilgen’in “Gıda Bilmeceleri” kitabının söyleşi ve imza günü ise , 17 Kasım Cumartesi, 14.00-15.00 saatleri arasında yapılacak

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Akademisyenlerinden Dr. Öğretim Üyesi Dinç Yayalalıer'in Amerika''kitabının söyleşi ve imza günü ise , 18 Kasım Pazar,14.00-15.00 saatleri arasında gerçekleşecek