Yeditepe Üniversitesi Women in Business Kulübü’nden Kadın Destekçisi İsimlere Ödül

Türkiye’de kadınların iş ve sosyal hayattaki yerleri ve hakları konusunda farkındalık yaratmak ve henüz üniversite sıralarındayken çalışmalar yapmalarını sağlamak amacıyla kurulan Yeditepe Üniversitesi Women in Business Kulübü, “Dünya Emekçi Kadınlar Günü”nü kadın hakları ve cinsiyet eşitliğine duyarlı isimlere ödül verdiği bir törenle kutladı.

Basın Yansımaları: dha.com.tr | aa.com.tr | milliyet.com | posta.com.tr |

Yeditepe Üniversitesi 26 Ağustos Yerleşimi İnan Kıraç Salonu’nda bu yıl ikincisi gerçekleştirilen ödül töreninde iş, sanat ve bilim dünyasından çok sayıda isim ödül aldı. Geceye, Yeditepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Canan Aykut Bingöl ile Kurucu Başkan Danışmanı Prof. Dr. Sedefhan Oğuz’un yanı sıra akademisyenler, çok sayıda sanatçı ve öğrenciler katıldı. Gecenin açılışında konuşan Yeditepe Üniversitesi Kurucu Başkan Danışmanı Prof. Dr. Sedefhan Oğuz, sosyal sorumluluk alanında böyle güzel organizasyonlar düzenleyen üniversite öğrencilerini kutlayarak katılımcılara teşekkür etti.

Bilet satışlarından elde edilen gelirin Koruncuk Vakfı işbirliğiyle kız çocuklarının eğitim ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılacağı gecede ödül alan isimler şöyle:

Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) Sözcüsü - Azra Akın Koru

Sanatçı - Gaye Su Akyol

M-Gen'in Kurucusu ve Başkanı, Fütürist, Ekonomist, Sivil Toplum Gönüllüsü - Ufuk Tarhan

Oyuncu - Bennu Yıldırımlar

Oyuncu - Eda Ece

Oyuncu - Eylül Öztürk Özkan

Oyuncu - Kerem Bürsin

Sanyal Research Group Kurucu&CSO, Boğaziçi Üniversitesi Kimya Bölümü Başkanı - Prof. Dr. Rana Sanyal

TMG Dış Ticaret Madencilik, Vera Pera Turizm Şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanı - Zuhal Mansfield

İyi Yaşam Günü Kurucusu - Belgin Aksoy

Bosphorus Enstitüsü Başkanı, Yanındayız Derneği Kurucu Üyesi - Dr. Bahadır Kaleağası