Yeditepe Üniversitesi Spor Takımları Başarıya Doymuyor

Yeditepe Üniversitesi, akademik alanda kazandığı başarıları, spor alanında öğrencilerinin kazandığı başarılarla taçlandırmaya devam ediyor. Yeditepe Üniversitesi Spor Müdürü Taner Karabulut’un önderliğinde çalışmalarını sürdüren Yeditepe Üniversitesi spor takımları iki yeni ödülü arşivlerine ekledi.

Futbol Takımımızdan Avrupa Şampiyonluğu

Üniversitemizin Futbol Takımı 22-28 Nisan 2015 tarihleri arasında 64 takımın katılımıyla Berlin’de gerçekleştirilen “Cup Der Privaten Avrupa Futbol Şampiyonası”ndan Avrupa Şampiyonu olarak döndü. Turnuvanın en iyi oyuncu ödülüne de sporcumuz Kaan Çamkır layık görüldü.

Bir Kupa da Frizbi Takımımızdan

Üniversitemizin Frizbi Takımı 11 üniversite arasından Türkiye ikinciliği elde etti. Turnuvada centilmenliği ile takdir toplayan takımımız “Turnuvanın ruhu” ödülüne layık görüldü. Frizbi takımının başarısını paylaşan Kurucu Başkanımız Sayın Bedrettin Dalan “Fair Play ödülü çok daha anlamlı” diyerek oyuncularımıza teşekkür etti.