Yeditepe Üniversitesi Öğretim Yönetim Sistemi Güncellemesi Duyurusu

1. Üniversitemizde kullanmakta olduğumuz öğretim yönetim sistemimiz olan “coadsys.yeditepe.edu.tr” sisteminin, üniversitemiz öğrenci bilgi sistemi olan OBS ile entegre bir halde daha konforlu ve daha etkili hale getirilmesi için güncelleme çalışmaları başlatılmıştır.
  2. Bu kapsamda ilk adım olan sorunsuz bir şekilde sınav yapılabilmesi için hazırlıklar tamamlanmıştır. Bunun için “coadsysexam.yeditepe.edu.tr” adresinden güncel sınav sistemine akademisyen ve öğrencilerimiz eposta şifreleriyle girerek hiç bir işlem yapmadan kendilerine ait dersleri görebileceklerdir. Bu derslere kayıtlı öğrenciler de otomatik olarak eklenmiştir. Bu konuda ihtiyaç duyulması halinde çözüm ortağımız olan kurumdan email ile  “coadsysdestek@dt.net.tr” yardım alınabilecektir. Bu aşamada Bilgi Merkezimizden Betül Kurt Hanım da destek vermeye devam edecektir.
  3. Sistem güncellememizin ikinci aşaması olan ve derslerin olduğu, ödevlerin yüklendiği, ilgili kaynakların paylaşıldığı coadsys sisteminin ise güncellemeleri devam etmekte olup en kısa sürede tamamlanarak hem sınavların hem de her türlü ders etkinliğinin yapılabildiği entegre bir öğretim yönetim sistemi haline gelmesi hedeflenmektedir.
  4. Çeşitli değişim programları kapsamında üniversitemizde eğitim görmekte olan öğrencilerimizin eposta hesaplarının eksik olmaması konusunda Fakülte Sekreterliklerimizin azami gayreti göstermesi gerekmektedir.

Bilgilerinize rica olunur.