Yeditepe Üniversitesi Model Birleşmiş Milletler Kulübü, Model Birleşmiş Milletler (MUN) platformunu, Türiye sınırları içerisinde yaygınlaştırmak amacıyla farklı şehirlerde eğitim gerçekleştiriyor

Yeditepe Üniversitesi Model Birleşmiş Milletler Kulübü, kendi misyonu çerçevesi içerisinde Model Birleşmiş Milletler(MUN) platformunu, Türkiye sınırları içerisinde yaygınlaştırmak amacıyla şehir şehir eğitim gerçekleştiriyor.

Yeditepe Üniversitesi Model Birleşmiş Milletler Kulübü, bu yıl verdiği Anadolu eğitimlerinde çıtasını bir seviye daha yükseltti ve ilk dönem içerisinde dokuz ilde eğitim gerçekleştirdi. Farklı il ve okullarda gerçekleşen bu eğitimler hem Model Birleşmiş Milletler’i gençlere tanıttı hem de Yeditepe Üniversitesi öğrencilerinin neler yapabildiğini yeni nesil öğrencilere göstermiş oldu. Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Çanakkale, Eskişehir, İstanbul, İzmir ve Ordu illerine giderek buralarda eğitim veren Yeditepe Üniversitesi Model Birleşmiş Milletler Kulübü Üyeleri, kulübün vizyon ve misyonu doğrultusunda engel tanımadan şehir şehir dolaşıp eğitim vermenin kendileri için büyük bir övünç kaynağı olduğunu belirtirken bu illerin ve eğitimlerin artması konusunda da emin adımlarla ilerlediklerini belirttiler.