Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ve Evrenol Mimarlık İş Birliği Çalıştayı

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ VE EVRENOL MİMARLIK İŞ BİRLİĞİ 26 Kasım -10 Aralık 2021 tarihleri arasında Evrenol Mimarlık ve Mimarlık Fakültesi iş birliği ile disiplinlerarası bir çalıştay düzenlenecektir. Çalıştay kapsamında Mimarlık Fakültesi öğrencileri Evrenol Architects tarafından tasarlanan Küçükyalı Nidapark Ofis Bloğu Giriş Holü Tasarımı yapılacaktır. Tasarım gruplarında Mimarlık, İç Mimarlık, Endüstriyel Tasarım ve Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı bölümlerinden öğrenciler ve yürütücü olarak akademisyenler yer almaktadır. Çalıştayın diğer paydaşları Tahincioğlu Holding ve Seranit firmasıdır.