Yeditepe Üniversitesi Diş Hastanesi Başarısı

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Restoratif Diş Tedavisi öğretim üyeleri Prof. Dr. Esra Can ve Dr. Öğretim üyesi Nazlı Şirinsükan’ın Bezmialem Vakıf Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Nazmiye Dönmez, Uzm Dt. Ayça Sarıalioğlu Güngör, Uzm Dt. Betül Aycan Alim ve Bahçeşehir Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Mağrur Kazak ile birlikte yürüttükleri “Kalan Duvar Sayısı ve Lokalizasyonunun Biyomimetik Yaklaşıma Göre Tasarlanan Endo-Kuron Restorasyonlarının Termomekanik Yaşlandırma Sonrasındaki Kırılma Direnci Üzerine Etkisi” başlıklı ve 131S038 no’lu projeleri 11.03.2021 tarihinde TÜBİTAK 1002-Hızlı Destek programı tarafından kabul edilmiştir.