Yeditepe Üniversitesi Birlikte Çalışmak Üzere Yurt Dışı Çalışma Deneyimine Sahip Araştırmacıları Bekliyor

TÜBİTAK 2232-Uluslararası Lider Araştırmacılar Programı” kapsamında ülkemiz açısından stratejik değer taşıyan alanlarda yürütülecek projelere katkı sağlamak üzere nitelikli genç ve deneyimli araştırmacıların yurt dışından Türkiye'ye gelmelerini teşvik etmek ve çalışmalarını Türkiye'nin önde gelen akademi, sanayi kurum ve kuruluşları veya kamu kurumlarında yürütmelerini sağlamak için TÜBİTAK tarafından başlatılan program 15.12.2018 tarihi itibari ile başvuruya açılmıştır.

Çağrı ile ilgili ayrıntılı bilgilere linkten ulaşabilirsiniz:

Bu programdan faydalanarak çalışmalarına Yeditepe Üniversitesi bünyesinde devam etmek isteyen araştırmacılar, koord2232@yeditepe.edu.tr adresine e-posta göndererek veya 0 216 578 0213 no’lu telefonu arayarak üniversitemizle iletişime geçebilirler.

Bilgilerinize sunar, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Yeditepe Üniversitesi Rektör Yardımcılığı