Yeditepe Spor Takımlarından TÜSF Başarısı

Yeditepe Üniversitesi spor takımları, 2017-2018 akademik yılında gerçekleştirilen spor müsabakalarında, 42 madalya alarak vakıf üniversiteleri arasında birinci, Türkiye genelinde beşinci sırada yer aldı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF), 2018 Faaliyet Kitabı yayınlandı.
TÜSF istatistiklerine göre 2017-2018 akademik yılında, Türkiye genelinde faaliyetlere katılan yaklaşık 200 üniversiteden 126’s madalya almaya hak kazandı.

Yeditepe Üniversitesi spor takımları, geçen akademik yılda da üniversiteye madalyalarla döndü. Müsabakalarda 16 Altın, 15 Gümüş, 11 Bronz olmak üzere toplamda 42 madalya alan Yeditepe Üniversitesi, aldığı madalyalarla TÜSF listesinin vakıf üniversiteleri sıralamasında birinci sıraya yerleşti. Yeditepe Üniversitesi, Türkiye geneli sıralamasında ise beşinci sırada yer aldı.

2017 -2018  Akademik Yılında Gerçekleşen Bazı  Spor Başarılarımız