Yeditepe Hayalimi Paylaş Topluluğu Dilek Ödülleri sahiplerini buldu

Yeditepe Üniversitesi Hayalimi Paylaş Topluluğu tarafından gerçekleştirilen anketler sonucunda 2014 yılının En’leri belli oldu. Sanat-spor-basın ve internet kategorilerinde ödüle layık görülen isimler, 10 Mart’ta Yeditepe’de ödüllerini aldı. Ödül gecesinden elde 17.250 TL ile 7 çocuğun dileği gerçekleştirilecek.

Bir Dilek Tut Türkiye Derneği’nin üniversite temsilcileri olan Yeditepe Üniversitesi Hayalimi Paylaş Topluluğu, yıl boyunca hayati tehlikeye sahip hastalıklarla mücadele eden, 3-18 yaş arası çocukların “dileklerini” gerçekleştiren projeler üretiyor.  2009 yılından bu yana çocuklara umut dağıtan, onlarca çocuğun olmaz dediğini olduran ve daha fazlası için mücadele eden Yeditepe Üniversitesi, ulaştığı çocuk ve gönüllü sayısı bakımından Türkiye’nin en büyük Hayalimi Paylaş Topluluğu’dur. Topluluk her yıl geleneksel olarak düzenlediği anketlerle Yılın En İyilerini seçiyor.Yılın En İyilerinin seçildiği “Dilek Ödülleri” gecesinden elde edilen gelirle de, Dernek projelerine maddi gelir sağlanıyor.

Öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilen anket sonuçlarına göre bu yıl da sanat-spor-basın ve internet kategorilerinde pek çok değerli isim ödüle layık görüldü.

Sunuculuğunu Burçin Şimşek ve Serhan Başbahçıvan’ın üstlendiği gecede ödül alanların listesi ise şöyle;

EN İYİ MÜZİK GRUP                                          Gece

EN İYİ ARANJÖR                                                Doğukan Manço

EN İYİ DİZİ                                                        Kardeş Payı

EN İYİ KOMEDİ SANATÇISI                              Şinasi Yurtsever – Ayhan Taş