Yabancı Dil Hazırlık Programları Bahar Yarıyılı Ara Sınavları | Yurt Konaklaması Hakkında

Değerli Öğrencilerimiz,

10-11 Mart 2021 tarihlerinde yüz yüze yapılacak Yabancı Dil Hazırlık Programlarının Bahar Yarıyılı Ara Sınavları için şehir dışından gelen öğrencilerimiz ihtiyaç duymaları halinde yurtlarımızda misafir edilecektir.

Yurtlarımızda konaklama talebinde bulunacak öğrencilerin aşağıdaki formu en geç 8 Mart 2021 tarihine kadar doldurması gerekmektedir.

Yeditepe Üniversitesi Yurtları Misafir Konaklama Formu için tıklayınız.

ÖĞRENCİ YURTLARINDA KONAKLAMA:

1. İstanbul'da yaşayan öğrencilerimiz ve aileleri yurtlarımızda konaklayamayacaktır.
  2. 10 Mart 2021 tarihinde gerçekleşecek ara sınavlara girecek öğrencilerimiz, yurt girişlerini 9 Mart 2021 tarihinde saat 08.30 itibariyle gerçekleştirebilirler.
  3. Yurtlarımızda, öğrencimizin yanında en fazla iki kişi konaklayabilecektir. Öğrencimiz dışında yurtta konaklayacak her kişi için gecelik 100 TL ücret alınacaktır.
  4. Yurtlarımızda konaklayacak öğrenci ve aileleri için HES Kodu Sorgulaması yapılacaktır. HES Kodu Sorgulaması Risksiz olan öğrencilerimiz ve aileleri konaklayabileceklerdir.
  5. Öğrencilerimizin ve ailelerin en geç 12 Mart 2021 Cuma günü saat 18.00’e kadar yurttan ayrılmaları gerekmektedir.

Sorularınız için:yurt@istek.org.tr

Kız Yurdu: 0216 578 01 99