Uzmanından Kovid-19 Aşısıyla İlgili 'Bilgi Kirliliği' Uyarısı

Dünya genelinde yaklaşık bir yıldır etkili olan Kovid-19 ile mücadele kapsamında aşılardan bazılarının faz-3 çalışmalarında önemli bir yol katetildi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Eczacılık Fakültesi Farmasötik Toksikoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Aydın, etkin bir aşılanma olmadan Kovid-19 salgınının önüne geçilmesinin zor olduğunu belirterek "Aşıların içinde bulunan bazı maddeler hakkında hiçbir yetkinlik sahibi olunmadan gereksiz yorumlar yapılıyor. Bilinmelidir ki insana uygulanacak aşı dâhil her ürünün standardı çok yüksektir. Halkımızın bu hikâyelere kulak asmamasını rica ediyorum" dedi.

Haberi izlemek için tıklayınız.

Basın Yansımaları: aa.com.tr | tgrthaber.com.tr | turkiyegazetesi.com.tr | medimagazin.com.tr