Toyota, Case Study ile Yeditepe Üniversitesi Kariyer Festivali'18 'de!

Yeditepe Üniversitesi Kariyer Festivali 2018, öğrenci ve şirketleri buluşturmaya devam ediyor!

Üniversitemizin Mühendislik, İktisadi İdari Bilimler, Ticari Bilimler ve İletişim Fakültelerinde okuyor isen, Dünyanın önde gelen şirketlerinden biri olan Toyota' nın hazırladığı Toyota Hybrid için 360 Derece İletişim Vaka Çalışması' na katılabilir ve öğrenirken kazanabilirsin!

Unutma! Fikirlerini paylaşarak, takım çalışması yetkinliğini geliştirme imkanı bulabileceğin bu çalışma için son başvuru 20 Şubat Salı.

Detaylı bilgi ve başvuru için: bit.ly/toyotacasestudy

Etkinlik tarihi : 26 Şubat Pazartesi 2018

Not: Case Study'e katılan grup sunumları Toyota pazarlama ekibi tarafından incelenecek olup, uygun bulunması halinde değerlendirmeye alınacaktır.

Çalışmaya katılacak olan öğrencilerimiz o saat aralığındaki derslerinden muaf sayılacaktır.

Kariyer Gelişim ve Mezunlarla İletişim Müdürlüğü
Sosyal Medyada da Takip Edin!