Ticari Bilimler Fakültesi’nin Laboratuvar Ortamı Şirketler

Üniversitemiz Ticari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıfat Kamaşak, Habertürk’te yayınlanan Yolun Başındayken programında Görkem İldaş’ın sorularını yanıtladı.

Ticari Bilimler Fakültesi ve bölümleri hakkında bilgiler veren Prof. Dr. Rıfat Kamaşak, pandemi döneminde özellikle ticari bilimler fakültesinde eğitimi verilen alanların, online hizmetlerin ve e-ticaretin ciddi bir yükseliş gösterdiğini anımsattı. Fakültede sektörle sürekli işbirliği içinde olduklarını ve yoğun staj uygulamaları ile öğrencileri geleceğe hazırladıklarını kaydeden Prof. Dr. Kamaşak, ticari bilimlerin laboratuvar ortamının şirketler olduğunu söyledi. Kamaşak, “Öğrenci mezun olduktan sonra neyle karşılaşacak bunu görüyor. Bizim 25 senede atabildiğimiz adımları bir fikirle kısa bir sürede atıyorlar” diye konuştu.

İzlemek için tıklayınız.