Yeditepe Üniversitesi , Sürekli Eğitim Merkezi, Uygulamalı Çikolata Atölyesi Eğitimi için gelen yoğun talebin ardından 6 Ekim 2018 tarihli yeni eğitimimiz için kayıtlar başlamıştır.
Sınırlı kontenjanı olan bu eğitimimizi kaçırmayın!
Uygulamalı Çikolata Atölyesi
Çikolata ham maddesinden başlayarak farklı çeşitlerde çikolata üretimi ve çikolatanın mutfaklarda kullanımı konusunda hem teorik hem de ağırlıklı olarak uygulamalı şekilde çikolata yapımını deneyimleyeceğiniz atölyemize herkesi bekliyoruz.
- Çikolatanın endüstriyel üretim yolculuğu
- Çikolata çeşitleri arasındaki farklar ve yasal düzenlemeler
- Saklama sırasında çikolatanın yüzeyinde oluşan beyazlanmanın nedenleri ve çikolatanın saklama koşulları
- Çikolata ve tat uyumu
- Çikolata temperleme metotları anlatımı ve uygulama
- Tempere edilmiş çikolata ile madlen çikolata yapımı.
- Tempere edilmiş çikolata ile dolgulu çikolata yapımı
- Yan dekor ve kalıp çikolata yapımı.
- Çikolata renklendirme (boyama) teknikleri.
Atölyemiz 6 Ekim 2018 Cumartesi günü 10.30 – 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.
Eğitim Süresi: 1 Gün
Eğitim Yeri : Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağı
İSTEK Vakfı çalışanlarına, Yeditepe Üniversitesi çalışanlarına, öğrencilerine ve mezunlarına özel indirim
Detaylı bilgi ve ön kayıt için Sürekli Eğitim Merkezi web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
- Kontenjan sınırlıdır. Eğitime katılanlara katılım sertifikası verilecektir.
- Eğitim ücretine Sofra Restoran’da öğle yemeği dahildir.
Yeditepe Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi TÜSEM Konseyi üyesidir.
İnönü Mah. Kayışdağı Cad. 26 Ağustos Yerleşkesi 34755 Ataşehir - İstanbul
Tel: 0 (216) 578 00 00 Fax: 0 (216) 578 00 00
yeditepesem@yeditepe.edu.tr
Sürekli Eğitim Merkezini Sosyal Medyada da Takip Edin !