Sürekli Eğitim Merkezi - Lise Yaz Okulu

HEM DERS HEM EĞLENCE

Yeditepe Üniversitesi Lise Yaz Okulunda öğrenciler, liseden sonra yönelebilecekleri ve merak ettikleri meslekleri 13 gün sürecek eğitim ve eğlence dolu bir ortamda yaşıtlarıyla beraber deneyimleyecekler. Öğrenciler, meslek ve konu hakkındaki bilgileri uygulamalı ve interaktif olarak öğrenecekler. Akademik derslerin yanı sıra, Kanada Waterloo Üniversitesi akademisyenleriyle 24 saat İngilizce dersi görecekler. İş gezileri ile birlikte sosyal sorumluluk kapsamında da gezilere katılacak olan öğrenciler, hafta sonu gezileri, kampüste çeşitli spor ve öğrenci kulüpleri organizasyonları ile zengin bir ortamda eğitimlerini sürdürecekler.

Eğitim Tarihi: 28 Haziran - 10 Temmuz 2020

Son Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2020 Cuma

Detaylı bilgi ve ön kayıt için tıklayın!

Kontenjan 100 kişi ile sınırlıdır.

31 Mart’a kadar %10 indirim!

Program hakkındaki tüm sorularınız için;

Eğitim Operasyon Uzmanı Seda Çalhanseda.calhan@yeditepe.edu.tr (0216 578 07 09)

Eğitim Operasyon Uzmanı Gizem Ayrancı gizem.ayranci@yeditepe.edu.tr (0216 578 07 12)

Eğitim Operasyon Uzman Yardımcısı Yiğit Özkanyigit.ozkan@yeditepe.edu.tr (0216 578 16 51)  ile iletişime geçebilirsiniz.

Bizi Takip Edin!